»Nordiske mennesker bliver minoriteter i deres egne lande, og immigranter med lav IQ kan ikke integreres«

DEMOGRAFI: I en læseværdig debatartikel på Samnytt diskuterer en skribent tabubelagte spørgsmål omkring befolkningsudskiftningen og den forskellige fordeling af IQ mellem etniske grupper.

Skribenten Håkan Johansson fremhæver racespørgsmålet i en debatartikel på Samnytt, selvom han undgår at bruge selve udtrykket.

Artiklen “It’s the Intelligence, Stupid” er baseret på den forudsætning, at der i et moderne og højteknologisk samfund som Danmark, Sverige og Norge stilles stadig højere krav til læring, kompetence og uddannelse for at få et godt job. Johansson påpeger endvidere, at immigranter ofte fejler netop, når det kommer til læring og tilegnelse af viden, måske på grund af mangel på læringsstrukturer og institutioner i hjemlandet, men også på grund af lav intelligens. Til sidstnævnte punkt giver Johansson en politisk korrekt forklaring ved at hævde, at lav IQ kan skyldes underernæring i ungdomsårene, men han nævner også i sidste ende, at evolution kan have ført til, at intelligens havde en anden fordeling mellem verdens folk.

Uanset hvad der måles med IQ, kan man antage, at tallet i en IQ -test er en indikation på, hvor god eller dårlig personen er for at fungere i et moderne samfund, samt de udfordringer det stiller mennesker overfor. Da disse udfordringer gennem en lang historisk og forhistorisk tid har set anderledes ud afhængigt af hvor på planeten mennesket har boet, kan det ikke udelukkes, at evolution har haft en hånd med i spillet og givet bedre betingelser for personer med forskellige mentale kvaliteter til at overleve på det ene eller det andet kontinent.

Johansson konkluderer derfor, at det kan uddanne “eksklusion” og arbejdsløshed bort:

”Hvis det er sådan, at Sverige åbner portene for immigranter, der ikke kun har et lavt uddannelsesniveau, men også en gennemsnitligt dårligere betingelse for at udnytte en uddannelse, når de kommer her, så er udfordringen at få dem til at arbejde i et land med verdens laveste andel ufaglærte job meget større end hvad myndighederne vil indse. Så kan det være praktisk umuligt at uddanne den såkaldte eksklusion og klare overgangen mellem segregering og integration. “

Johansson oplyser derefter, at for dem, der ikke lykkes med en uddannelse, er der kun kriminalitet og afhængighed af det sociale sikkerhedsnet tilbage, to kategorier, der stiger kraftigt i Sverige.

I artiklen taler Johansson også om “etniske svenskere”, hvilket er usædvanligt i en kultur nationalistisk sammenhæng som Samhällsnytt. Den første henvisning til etniske svenskere, Johansson laver, er, når han spørger, om de virkelig vil importere en ikke-svensk underklasse, selvom det er muligt at uddanne dem til et niveau, der giver dem mulighed for at udføre de enkleste job i Sverige:

”For det første er det netop job, der ikke kræver færdigheder, der bliver mindre og mindre tilgængelige takket være automatiseringen og AI -teknologi, hvilket betyder, at fortsat høj immigration kun vil øge arbejdsløsheden. Og for det andet: ønsker det svenske folk virkelig et samfund, hvor et udenlandsk lavtlønnet (slidt) proletariat, der har ligheder med tidligere tider slaver, så de selv spiller for, at blive beskidte af disse uattraktive job?

Johansson understreger også, at etnisk homogenitet er positivt for et samfund.

Relativt etnisk homogene nationer topper næsten alle lister over høj velfærd, mens lande præget af multikulturel klankultur ofte er i bund.

Sverige er gået fra i 1990 til at have ca. 800.000 individer født i udlandet, heraf 300.000 født i Norden, til i dag at bestå af ca. 70% etniske svenskere og hvor de øvrige 30% består af geografiske såvel som kulturelt fremmede grupper.

Man kan spørge, hvor grænsen for berigelse af multikultur går, er der en udtalt og konkret procentdel af myndighederne bag denne politik, som de ikke mener, vi bør overskride? Enkel ekstrapolation af nutidens immigrationstal viser, at de etniske svenskere, der er født i dag, vil udgøre et mindretal i Sverige, når de vokser op. I byer som Malmø er svenskere allerede i dag et mindretal, og antallet af boligområder, hvor svenskere knap nok bor, stiger hvert år.”

I slutningen af ​​artiklen forsvarer han også begrebet “befolkningsudbytning” og siger, at det ikke kan være en konspirationsteori, da FN åbent fremmer “erstatningsmigration”. Johansson nævner også, at samfund med en gennemsnitlig IQ på under 90 sjældent har en tendens til at være en del af gruppen af ​​fungerende demokratier.

Som en løsning på befolkningenudbytningens udrydning af etniske, intellektuelle og økonomiske værdier foreslår Johansson ikke at stoppe immigration og hjemsendelse, i stedet håber han på en science fiction-løsning, hvor forældre vil kunne genetisk modificere klogere børn, så immigranter kan opnå det samme niveau som det nordiske folk.:

“Intelligens er, ligesom de fleste andre menneskelige træk, arvelig. Forskning inden for genetik er i rivende udvikling, og hvis om ikke for længe, ​​kan forældre ikke kun vælge kosmetiske faktorer som hår og øjenfarve på deres afkom, men også hvilket intelligensniveau de skal placeres på. Mest sandsynligt vil forældre foretrække et barn med gode betingelser til at klare sig godt i skolen, få et godt betalt job og et godt liv. Vi må bare håbe, at der vil være et valg, der vil være tilgængeligt for hele verdens befolkning og ikke kun for et par stykker. “

Håkan Johansson er fast skribent på Samnytt, og er også forfatter, jazzpianist og god ven af ​​Samnytts ansvarlige forlægger Mats Dagerlind, som han også driver et podcast med.

/ Arjuna


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //