Den Nordiske Modstandsbevægelse i Danmark

Den Nordiske Modstandsbevægelse blev som bekendt stiftet i Sverige og Svenskerne har mange års erfaring med organisations arbejdet og politisk aktivisme. Som en del af Den Nordiske Modstandsbevægelse kan vi danskere nyde godt af de erfaringer, men vi har også noget at leve op til. Svenskerne har skabt en moderne og effektiv nationalsocialistisk organisation, som alle andre nationalsocialister i verden holder øje med. I Danmark skal vi først til at begynde, men vi vil skabe et netværk og et sammenhold, som ikke er set længe. Vi vil støtte hinanden og bakke hinanden op og være kampfæller og skjoldbrødre.

Vi skal have forvandlet nationalsocialismen i Danmark fra en subkultur til en folkebevægelse. Alle oprindelige danskere skal vide, at de er velkomne, hvis de er dedikerede. Folk kan støtte på forskellige niveauer. Måske kan man bidrage ved at støtte økonomisk, skrive artikler eller andet. Hvis man gerne vil kæmpe, så er der rig mulighed for det, på alle mulige måder. Man kan være støttemedlem og nøjes med at bidrage økonomisk og moralsk eller man kan ansøge om at blive aktivist og gå på gaden, dele løbesedler ud eller andet.

Men vores organisation skal forvandles til en bred bevægelse. Der skal både være mænd og kvinder, unge og gamle, arbejdsgivere, lønmodtagere, offentlige og private ansatte, selvstændige og studerende. Danskerne og de andre nordiske folk skal vide, at vi er ordentlige og hæderlige mennesker, som man kan regne med. De skal også vide, at vi vil forsvare os selv og vil gøre det konsekvent. Ingen skal lægge hånd på nogen der støtter vores sag og arbejder for et bedre Danmark. Vores sammenhold er ubrydeligt.

Danmark er et skindemokrati og et venstreorienteret voldsregime. Antifa er gadens parlament for de zionistiske magthavere. Antifa og venstrefløjen er kontrolleret opposition og derfor frygter magthaverne dem ikke. De frygter nationalsocialisterne, fordi vi er den eneste sande opposition mod den lille zionistiske elite, der reelt bestemmer hvad der sker i Danmark. Kun gennem nationalsocialismen som den er formuleret i Den Nordiske Modstandsbevægelse, kan vi redde vores land og kommende generationer af danskere.

Den radikale venstrefløj har alt for længe haft det for nemt i Danmark. De har haft held med at bruge vold og med at true folk til tavshed og mange holder sig tilbage med at stå frem, fordi de kan risikere at blive fysisk overfaldet, fyret eller andet.
Vi vil i fællesskab sørge for, at det ændrer sig og at det bliver nye tider i Danmark.

Vi vil arbejde på, at vi bliver lige så godt organiseret som vores kampfæller i Sverige. Vi skal få hele verden til at skue, ikke kun mod Sverige, men mod hele Norden. Vi skal indgå som en sammenhængende organisk flok, der kan operere i alle de nordiske lande og bakke op om hinanden.

De andre lande og danskerne skal vide, at de kan regne med os. Sammen er vi stærke. For et frit og forenet Norden – Hil Sejr!


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Danny Jönsson says:

  För ett fritt och enat Norden! Hell seger!

 • Jason Kirkby says:

  FIn artikel! Hil sejr!

 • Antifa er Globalisternes Stasi tropper, de er det Nye Hemmelige Politi, der kommer om natten og straffer alle afvigere der ikke hylder Zog. Men de har ikke mange dage tilbage, Folket er ved at vågne, Nordens Folk skal atter forenes, i en samlet Nordfront mod Globalisterne.
  Hil Sejer !

 • “Antifa er gadens parlament for de zionistiske magthavere. Antifa og venstrefløjen er kontrolleret opposition og derfor frygter magthaverne dem ikke. De frygter nationalsocialisterne, fordi vi er den eneste sande opposition mod den lille zionistiske elite, der reelt bestemmer hvad der sker i Danmark.”

  Højrefløjen er da lige så kontrolleret!

  National socialisme er hverken højre- eller venstreorienteret, men det ved i nok.

  Zionisme handler kun om at man går ind for et Israel for jøderne, så det må være jøder der menes. Uden Jødedom havde zionismen ikke eksisteret.

  “Lille zionist elite”….. Den jødiske opposition er IKKE lille og de er ikke alle en del af eliten. De sidder allevegne, hvor de kan udføre deres agenda.

  Hil SEJR… Specielt imorgen!

  • Jesper Hedemann says:

   Ja højrefløjen er åbenlyst kontrolleret, men antifa fremstiller sig selv som revolutionære og derfor trækkes de frem i artiklen. Vi er de eneste sande revolutionære. Vi er den tredje vej, som du ganske rigtigt påpeger. Både meget reaktionær, men samtidig progressiv. De fleste ved ikke, eller forstår ikke, at nationalsocialismen var en reaktion på et angreb. I dag fremstilles det omvendt, selvom flere vågner op og ser sagens rette sammenhæng.

   Den zionistiske elite er ikke alle jøder. Det er netop derfor der skrives “elite”. Det er toppen. Og den elite er lille, men har den reelle magt. Under sig har de jøder, der informerer og hjælper dem og er placeret overalt i vores samfund. Fordi hverken jøder eller eliten er synlige for de fleste, så regner “normies” dem ikke for en trussel. De kan ikke se det fordi de længe har været udsat for propaganda.

   For et frit og forenet Norden – hil sejr!

 • Kunne ikke være mere enig!
  Hil sejr!

 • Generalguvernøren says:

  Vores største problem er Dansk Folkeparti. Og denne danske strømning, som er lullet i søvn i af politisk tilladeligt patriotisme.

  “Nej, jeg er ikke racist, alle er velkomne så længe de spiser leverpostej”

  “Jeg har ikke noget imod negere. De er ikke et problem, fordi slaveri”

  Det vigtigste i verden er, ikke at være “nazist”.

  Vores problem kan lettest ses på uriasposten. Det ypperligste eksempel på det danske problem.

  En reducering af problemet til kebab, til hovedbeklædning og integration. Denne løgn om integration, som så mange stadig tror på, men som nu er ved at undergraves af virkeligheden selv.

  Disse “DF-danskere” tror at deres verden kan reddes ved at søge stue-renheden. Men det kan den ikke!

 • Generalguvernøren says:

  Fuck Dansk Folkeparti

 • Generalguvernøren says:

  En national-socialistisk bevægelse i Danmark?

  Med venstrefløjen imod sig, og hele den etablerede europæiske højrefløj også!

  Alene, ganske alene.

  Stolt.

  Så stolt, at bevægelsen ej kan komme fra Sverige eller Tyskland, men må vokse frem her. Alene og egenhændig.

  Der må være en dansk national-socialisme.

  Undervurder ej danskens patriotiske ideologi. Hans trofast mod fanen og hans kærlighed til stabilitet og entydighed.

  Men overvurder ej heller muligheden fra at vende hans blik fra Babylon mod Valhalla.

  Derfor: Dansken er måske den sværeste germaner at omvende, men når han er, er han måske den stærkeste kriger af alle?

 • Hill Seier!

  Beste ønsker til våre danske kamerater fra Norge.

 • Anders Jonsson says:

  Lycka till danska kamrater.

  Det ska bli trevligt att träffa er framöver.

  Hell seger!


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //