Den Nordiske Modstandsbevægelse lancerer en islandsk hjemmeside

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Den islandske gren af Den Nordiske Modstandsbevægelse har lanceret en opdateret og frisk version hjemmesiden Nordurvigi.is.

Den oprindelige side blev lavet som en midlertidig statisk løsning, da der bare var nogle enkelte medlemmer på Island. Nu da organisationen er betydelig mere veletableret med regelmæssig virksomhed og flere medlemmer, opstod der et behov for at gøre hjemmesiden mere læservenlig og tiltrækkende.

Den svenske version af Nordfront, Nordfront.se, har været i kontakt med Ríkharður Leó Magnússon, som er chef for organisationen på Island, og han siger følgende om behovet for at opdaterer hjemmesiden:

“Vi havde et behov for at moderniserer siden for at kunne tage den fra halvstatisk til mere dynamisk. Samtidig ville vi give den et bedre udsende og gøre det enklere for læseren at finde frem til relevant information. Den nye hjemmeside er også meget enklere at opdatere og forandre i fremtiden, hvis vi føler et behov for det.”

På spørgsmål om, hvordan ha synes resultatet blev svarer han:

“Jeg er vældig tilfreds med udseendet, brugervenligheden og at den nu er enklere at navigere på telefon.

Den islandske hjemmeside

Den svenske hjemmeside

Den norske hjemmside

Vores nationalsocialistiske bekendte i Finland


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • https://youtu.be/K47sOGujEzU?t=27
    This video shows an excellent military dance by Russian boys. Notice the pride they have in their slavic race. Can nordic boys dance and march like this with pride in our nordic race? From youtube Антон Глоба “Sacred Spring”.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //