Ny dokumentar: Magthaverne du aldrig valgte

STORFINANSEN: Alternativmediet Palaestra Media publicerede igår aftes en dokumentar, hvor storfinansen og globalistorganisationer granskes.

I aftes udkom dokumentaren »Magthaverne, du aldrig valgte« af Palaestra Media. Dokumentaren er instrueret af svenske Jonas Nilsson, og undersøger flere af verdens mest indflydelsesrige magthavere.

Alt fra storfinansen og fondsgiganterne BlackRock og Vanguard, til den enorme globalistiske lobbyorganisation World Economic Forum (WEF), der arbejder sammen med blandt andet EU og FN.

Nilsson fortæller blandt andet om, hvordan et fåtal enorme fondsgiganter ejer hele brancher som fødevareindustrien, medicinalindustrien, medier, banker, aktiehandelsselskaber og så videre.

– Det har selvfølgelig en effekt. Ejerne ønsker ikke kun at påvirke virksomhedskulturen, men de ønsker også at påvirke hele samfundet. Migration, mangfoldighed og multikulturalisme opløser simpelthen grænserne, den nationale identitet og ens egen kultur, siger Jonas Nilsson i dokumentaren.

Dokumentaren fremhæver også WEF’s agerende under corona-pandemien og dens stræben efter det, der kaldes »Den store omstilling«, eller »The Great Reset«. En agerende, som i kraft af lobbyisme deles af verdens ledere over hele verden.

Hvis du vil støtte Palaestra Media, kan du finde donationsinformation og mere på deres hjemmeside.

I slutningen af ​​filmen bemærkes det også, at projektet er blevet delfinansieret af »Blå-Gule Fonden«, en frontorganisation for det lyssky »Netværket« og Tor Paulsson.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Lars Agerbæk med æ says:

  normalt bryder jeg mig ikke om at bruge begreber som: socialisme, kommunisme, liberalisme, ja faktisk heller ikke nationalsocialisme og fascisme. Jeg har altid ment at de forskellige ideologier er opstået som et svar på de udfordringer der var tilstede i den tid de blev grundlagt og derfor ikke er relevante i dag.

  Men jeg må nok sige at hele det her Great Reset projekt minder meget om kommunismens mål med at tage kontrol over ALT.

  Historien gentager måske ikke sig selv, men det rimer meget.
  Mark Twain


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //