Ny EU-resolution letter sorte menneskers indtræden i Europa

BEFOLKNINGSUDSKIFTNING: Ifølge en ny resolution fra EU skal der udvikles nationale strategier for inklusion af mennesker af afrikansk afstamning og vedtages nationale anti-racistiske strategier, for at lette sorte menneskers indtræden i de europæiske samfund.

I denne uge vedtog Europa-Parlamentet en resolution om de grundlæggende rettigheder for mennesker af afrikansk afstamning i Europa. Dette er et tiltag som henvender sig mod «den specifikke racisme og de problemer med grundlæggende rettigheder, som mennesker af afrikansk afstamning i Europa står over for».

“Denne afstemning er et historisk skelsættende øjeblik for anerkendelsen af mennesker af afrikansk oprindelse i Europa”, siger Amel Yacef, formand for det europæiske netværk mod racisme. “Europa-Parlamentet viser vejen og sender et signal til EU-medlemsstaterne om, at de skal tage hånd om struktureret racisme, som forhindrer sorte mennesker i at blive en del af det europæiske samfund. Bolden er nu i på deres banehalvdel: Vi har brug for konkrete handlingsplaner og specifikke foranstaltninger nu.”

Resolutionen efterlyser konkrete tiltag fra EU-institutioner og EU-medlemsstater. For eksempel bør Europa-Kommissionen udvikle en EU-ramme for nationale strategier for inklusion af mennesker af afrikansk afstamning, og medlemsstaterne bør vedtage nationale anti-racistiske strategier, der omfatter foranstaltninger til fremme af racemæssig lighed for sorte mennesker.

Den opfordrer også medlemsstaterne til officielt at anerkende og markere historier om mennesker af afrikansk oprindelse i Europa – herunder tidligere og fortsatte uretfærdigheder og forbrydelser mod menneskeheden, såsom slaveri eller europæisk kolonialisme, men også de store bedrifter og positive bidrag fra mennesker af afrikansk afstamning.

Resolutionen dækker spørgsmål såsom stigning i racistisk kriminalitet og tale, manglende indsamling af ligestillingsdata, historier om uretfærdigheder mod mennesker af afrikansk afstamning, politivold og raceprofilering, underrepræsentation af afrikanske mennesker i politik, racediskrimination i beskæftigelse, boliger og uddannelse, strukturelle uligheder på alle områder af det offentlige liv, racestereotyper som “blackfacing”, specifikke sårbarhed af sorte migranter, LGBTI-mennesker, kvinder og handicappede.

Resolutionen kan læses her.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Udtrykket “racisme”,en pseudo-videnskab opfundet af Jøden
  Magnus Hirshfeld (1868-1935).Og det eneste formål med racisme er af føre krig mod den hvide race med den endelige udslettelse af alle hvide og vores kultur som mål.

  Jøde Hirshfeld var også den første der ihærdigt arbejdede for “frigørelse” homofile,samt normalisering af transkønnede.

  Hirshfeld,bare et eksempel på hvor dødsens farlige jøder er.

 • Kulturmarxister: Race er en myte og en “social konstruktion”!

  Også kulturmarxister: Stop racisme!!

  Og de kan ikke engang selv se det komiske i det..

 • Selvfølgeligt skal der det i den jødiske union. De gør alt, hvad de kan, for at udrydde hvide mennesker.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //