Ny jødisk kollapsteori: Inflationen beror på mistro til eliten

ØKONOMI: Ligesom sin kollega og stammefrænde Larry Fink, mener jøden Larry Summers ikke, at USA’s kamakaze-sanktioner mod Rusland har noget med den stigende inflation at gøre. I stedet er det stormløbet på ​​Capitol og »mistilliden til regeringen« blandt folket, der er problemet.

Lawrence “Larry” Summers. Foto: World Economic Forum from Cologny, Switzerland, CC BY-SA 2.0, via Wikimedia Common.

Nordfront skrev for nylig om Wall Street-jøden Larry Finks teorier om, hvorfor økonomien i Vesten er i så dårlig form. I modsætning til mange eksperter, der har nævnt corona-pandemien, forsyningskædeproblemer, krigen i Ukraine og sanktionskrigen mod Rusland som baggrund for stigende inflation, mener Fink, at for meget »nationalisme« og for lidt indvandring er problemet.

Nu er endnu en jødisk Wall Street-teori blevet lanceret og denne gang af Larry Summers, tidligere Verdensbank-økonom og finansminister under Bill Clinton.

Summers, som faktisk formåede at forudsige inflationen allerede sidste år, hævder nu bestemt, at det er republikanernes skyld, og at inflationen skyldes mistillid til eliten generelt, herunder hvad man kan kalde »bananrepublikanere« og stormløbet mod især Capitol.

– Jeg synes, de bananrepublikanere, der siger, at det, der skete den 6. januar, ikke var noget særligt eller helt okay, underminerer den grundlæggende tillid til vores lands institutioner. Og at det igen fører til inflation. For hvis man ikke kan stole på regeringen, hvorfor skulle man så stole på dens penge?, spørger den jødiske økonom sig selv.

Adspurgt om han tror, ​​at inflationen vil stige yderligere, antyder Summers også, at det er den russiske præsident Vladimir Putins skyld, at oliepriserne er steget.

– Det afhænger af Putin, og om oliepriserne stiger yderligere, forklarer han.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • ZogBerg says:

  SELVFØLGELIG!! Det kort skulle jo selvfølgelig trækkes på et eller andet tidspunkt. En journalist er ikke længere en journalist. Den er en terrorist. Og har været det længe.

 • genialt lille jødisk trick!

  “Ikke nok med at det ikke er vores skyld som magthavere, det er faktisk alle vores kritikeres skyld!”

  Det eneste problem er, at det helt åbenlyst er løgn, men det har jo aldrig stoppet en jødes fantastiske fortælling.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //