Ny rapport om indvandring slår hul på liberale vrangforestillinger

INTEGRATION: Indvandrere som har boet i Danmark i tre generationer klarer sig dårligere end hvide danske kvinder og mænd i både uddannelse og job.

En undersøgelse fra Danmarks Statistik  viser, at tredjegenerationens indvandrere ikke klarer sig bedre end andengenerationens indvandrere i folkeskolen. Alle ikke-europæiske indvandrere ligger under gennemsnittet, når det kommer til uddannelse i forhold til den etniske danske gruppe. Gennemsnittet blandt danske unge er 7,3 mens resten af ​​den ikke-europæiske indvandrergruppe scorer 5,9.

Derudover anføres det, at ca. halvdelen af ​​dem med afrikansk oprindelse i Danmark er på offentlig forsørgelse.

Når det kommer til arbejdsmarkedet, sætter forskerne et indeks på 100 for danske kvinder og mænd i aldersgruppen 20-40 år. Alle indvandrergrupper endte også her på et lavere niveau mellem 73–91, bortset fra vietnamesiske kvinder, der er på samme niveau som danske kvinder. De somaliske efterkommere endte i bunden af ​​48 ifølge rapportens indeks.

Indvandrergruppernes lave uddannelsesniveau vil gøre det vanskeligere for Danmark at konkurrere i et stadig mere højteknologisk samfund.

Kilde:
Den Korte Avis


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Lars Agerbæk med æ says:

    Nu flere brune mennesker du stuver sammen i et samfund, desto mere brune bliver de i tanke og handling.

    Kilde: Sund fornuft.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //