Nye Antifa-optøjer i Portland: «Vi vil ikke have Biden!»

USA: Den voldsforherligende voldsgruppering Antifa fortsætter sine voldsomheder på trods af, at hadeobjektet Trump nu er ude af Den Hvide Hus. I onsdags blev otte «antifascister» pågrebet i Portland efter at have kæmpet mod politiet og vandaliseret bygninger. 

I onsdags arresterede politiets i Portland, Oregon otte personer, efter at en stor bande af såkaldte antifascister kolliderede med politiet og angreb bygninger – herunder demokraternes hovedkvarter – i protest mod præsident Joe Biden kun få timer efter hans indvielse. Under demonstrationen havde venstreekstremisterne et banner med teksten «Vi vil ikke have Biden».

Ifølge politi og lokale rapporter var Antifa-tilhængere omkring 150. De marcherede gennem gaderne i Portland og råbte slagord mod politiet, før de smadrede vinduerne på Demokraternes kontor og sprøjtemalede partiets logo over med et anarkistisk symbol. Dørene til bygningen blev også sprayet med anti-Biden og «anti-racistiske» slagord, og en skraldespand blev sat i brand.

Venstreekstremisterne gik derefter til den føderale immigrations- og toldhåndteringsbygning og kastede sten mod den, ifølge det lokale politi. Nogle af dem var bevæbnet med blandt andet Molotov-cocktails, knive, køller, kemisk spray og et koben.

I alt blev otte personer, mellem 18 og 38 år, arresteret.

 

Kilde:
Forbes


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //