Nyt parti i USA: National Justice Party

USA: Nu er det pro-hvide parti National Justice Party officielt blevet lanseret i USA. 

På Twitter meddelte Eric Striker – kendt fra blandt andet podcast-platformen The Right Stuff (TRS), hvor han er medvært i podcastet Strike and Mike og netavisen National Justice – at et nyt parti ville blive lanseret. At dette har været i gang bag scenerne er også tidligere blevet antydet i flere podcast-sendinger.

Det nye partiet hedder National Justice Party og deres hjemmeside blev lanceret natten til torsdag med en åbningstalen som viser partilederen Michael Peinovichs tale fra det interne møde, hvor hundredvis af tilhængere var samlet for at fejre partiets etablering. Peinovich er også grundlæggeren og frontmanden af TRS, og har været kendt i lang tid under pseudonymet Mike Enoch.

Hør åbningstalen her:

I talen fremgår det, at partiet kommer til at repræsentere de hvide amerikaneres interesser.

Vi må forene os som en race og et folk, og kæmpe for vor efterkommere og vor rettigheder, og vor ret til dette land som vi grundlage, sagde Peinovich i talen.

Afslutningsvis nævner han syv punkter som er partiets hovedpunkter:

 1. Arbejdernes rettigheder
 2. En retfærdig, fredelig udenrigspolitik
 3. Et rent miljø
 4. Forsvar af familien
 5. Ytrings- og religions-frihed
 6. En sand indvandringsreform
 7. Lovmæssig fastsættelse af USA som et land med en europæisk majoritet.

Angående religionsfriheden udtaler Peinovich at det gælder virkelige religioner og ikke for religioner som egentlig er magtstrategier – en hentydning til jødedommen.

Etter talen siger Peinovich at han nu præsentere partiet for publikum og vinker seks andre repræsentanter på scenen, fire yngre mænd og to lidt ældre. En af de yngre repræsentanter er åbenbart Gregory Conte som har væreten offentlig person inden det amerikanske alternative højre i flere års tid, de andre er Joseph Jordan (Eric Striker), Michael McKevittTony HovaterWarren Balogh og Alan Balogh.

LÆS OGSÅ “The National Justice Party Inauguration – What I saw


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • JernMarchen says:

  Man skal ej glemme at Michael Peinovich (Mike Enoch) var gift med en Jøde igennem et jødisk bryllup alt imens han var åh så ”edgy” på The Right Stuff. Ikke nok med det så benægtede han det og prøvede at pålægge det censur. Håber Modstandsbevægelsen holder god afstand til ham og andre The Right Stuff typer.

 • Han var gift med en jøde FØR han blev redpilled. Ingen er perfekte og selvfølgelig skal man altid være skeptisk til alt, men hvad han siger i talen og i hans podcast er meget godt. Og vi må se hvad der sker med det nye parti og om de kan leve op til hvad de siger.

 • JernMarchen says:

  Han blev gift før han blev redpilled ja. MEN han var stadig gift alt imens han kørte hans podcast. De blev jo først skilt efter han blev doxxed, er det en virkelig leder? En mand som først lever op til sine ord når han ingen anden udvej har? Prøv at tænk hvis ikke han var blevet doxxed. Så havde han nok bare forsat med at lyve og leve et dobbeltliv.

 • Sandt. Hans ansigt ser også mærkeligt ud i talen.. Men har ikke hørt noget fra ham der er imod os, men igen måske er han med i det nye parti som en infiltrator? Det må tiden vise. Vi kan kun håbe.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //