Nytårskur i Rede 1

MODSTANDSBEVÆGELSEN: I weekenden blev der afholdt nytårskur for Modstandsbevægelsens aktive medlemmer i Rede 1. Dagen bød blandt andet på middag, uddeling af medlems- og aktivistnåle samt nationalsocialistisk fællessang.

Sammenkomsten begyndte ved middagstid hvor deltagerne blev budt kaffe, og der gik heller ikke længe før de første røverhistorier blev fortalt og latter fyldte salen.

Senere på dagen åbnede Modstandsbevægelsens butik, hvor det blandt andet var muligt for de fremmødte at købe bøger, propaganda og flere andre ting.

Efterfølgende blev middagen serveret, den bestod af ribeye bøffer, salat, hasselback kartofler og whiskysovs. Dertil blev der serveret en fremragende rødvin produceret af italienske nationalsocialister.

Under måltidet fortsatte snakken lystigt og kammeratskabet udviklede sig. Både ambitioner og visioner for reden og nationen blev udvekslet og diskuteret

Efter måltidet blev der holdt en tale af redechef Joakim Johansen, som omhandlede det forgangne år 2023 samt mål og visioner for 2024.

Aftenen sluttede af med nationalsocialistisk fællessang og tildeling af både medlems- og aktivistnåle.

Nedenfor kan der ses udvalgte billeder fra dagen.


 

Snakken går over bordet.

 

Ribeye med salat og hasselback kartoffel.

 

Der kunne købes lidt for enhver smag i butikken.

 

Et aktivt medlem modtager Medlemsnålen


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Det ser hyggeligt ud

  • Den Unge says:

    Skønt at se!


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //