OBS! Ansøgningsformularen er blevet moderniseret

OBS: Modstandsbevægelsens ansøgningsformular er blevet moderniseret og tidligere ansøgere som ikke er blevet kontaktet bør ansøge igen.

Modstandsbevægelsen og redaktionen på Nordfront har moderniseret ansøgningsformularen, som benyttes til at ansøge om medlemskab af Den Nordiske Modstandsbevægelse.

Redaktionen blev orienteret om, at kommende frihedskæmpere ikke var blevet kontaktet af organisationens rekrutteringsansvarlige, efter de havde ansøgt. På baggrund af dette, som må kategoriseres som en (stor) teknisk fejl, præsenteres her en ny opdateret og moderniseret ansøgningsformular.

Den nye ansøgningsformular er som den tidligere liggeså sikker at bruge med hensyn til beskyttelse af ansøgerens data, da krypteres, så kun de ansvarlige for håndteringen af din ansøgning er i stand til at dekryptere informationen.

Læs også: Modstandsbevægelsen rekrutterer

Er du Den Nordiske Modstandsbevægelses nye aktivist, som er frontmand og spydspidsen i kampen, som beskytter organisationens arrangementer, som bærer Modstandsbevægelsens aktivistnål og hvide skjorte til demonstrationer, og den sorte aktivistjakke på aktioner, som træner og vedligeholder din fysik og psyke og evigt forbedrer dig selv, så ansøg i dag!

Er du Den Nordiske Modstandsbevægelses nye aktive medlem, som enten stræber efter at blive aktivist,  men måske mangler det sidste, eller helst vil have en mindre offentlige position i organisationen, hvor du spreder propaganda og tilbydes deltagelse i forskellige arrangementer og på visse aktioner, så ansøg i dag!

Lever du ikke op til, eller tror du, at du ikke lever op til ét eller flere af organisationens optagelseskrav, men brænder for at støtte kampen, bør du alligevel sende en ansøgning og oplyse om din situation. Kampen er hele folkets, og der kan sikkert findes en gavnende position til dig.

Ønsker du blot at støtte kampen økonomisk, kan du donere Bitcoins her!
Eller ønsker du at donere materiale og udstyr, kan du kontakte os her!

Kampen behøver ikke kun fanebærer og offentlige talere, hurtigløbere og muskelmænd, men også frihedskæmpere som kæmper som IT-folk, propagandafremstillere, mediefolk eller skribenter på Nordfront, og også personer som er villige til at yde støtte på anden måde, som eksempelvis produktion og donation af materiale og fødevarer eller tilbud af lokaler og lignende.

 

Danmark tåler ikke mere åndeligt forfald og masseindvandring!

 

ANSØG I DAG!


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Christian says:

  Det er så vigtigt at vi, som indser vor folks største udfordringer, står sammen på alle kampens fronter!

 • Det er så ufatteligt vigtigt at vi vinder denne kamp.

 • Modstand nytter!.
  Sæt i værk!


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //