Østrigsk bordel tilbyder 30 minutter med en kvinde af eget valg mod at blive vaccineret

CORONA: Vaccinetilslutningen i Østrig er en af de laveste i det vestlige Europa. Dette har givet bordellet Fun Palast den skamløse idé, at tilbyde vaccinen for 30 min. med en kvinde af eget valg.

Foto: Twitter.

64 procent af befolkningen er fuldt vaccineret og uvaccinerede mennesker bliver snart bandlyst fra besøg på cafeer, restauranter, biografer og frisører.

Det har givet et bordel idéen til at tilbyde 30 minutter i ‘saunaklubben’ med en kvinde af eget valg, hvis man får vaccinen under besøget på bordellet.

Det skriver Sky News.

Det er bordellet Fun Palast, som håber på at kunne sende vaccinetilslutningen i vejret sammen med kundeantallet, da bordellet har været hårdt ramt under corona.

»Dybest set kiggede jeg på statistikken, og jeg læste, at vi har brug for 75 procent for at opnå flokimmunitet, men vi er i øjeblikket kun på 63 procent,« lyder det fra Peter Laskaris, manager for Fun Palast.

»Og så lagde jeg mærke til i statistikken, at rigtig mange mænd med migrationsbaggrund, nærmest takker nej til vaccination eller slet ikke ved, at man kan blive vaccineret. Og da vi faktisk når ud til denne målgruppe, besluttede vi at oprette en vaccinationsklinik her

På grund af pandemien har bordellet registreret et fald på 50 procent i kunder, men med dette initiativ håber de, at antallet af kunder vil stige igen.

Østrig har den seneste tid haft en stigning i rapporterede coronatilfælde og derfor opfordrer bordellet nu både mænd og kvinder til at besøge stedet for at blive vaccineret.

Tidligere på måneden har den østrigske kansler Alexander Schallenberg sagt, at Østrigs seneste foranstaltninger til at tackle spredningen af ​​coronavirus sandsynligvis vil forblive i kraft over jul og nytår.

Kilde:

BT
Sky News


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Tænk hvor meget de skal sælge noget der skulle være godt for dig. Selv i Danmark hvor ca. 80% er blevet stukket ikke er nok! Det kommer aldrig til at stoppe det her er kun begyndelsen for 2030 og 2050 (((planen)))

  • heksejaeger says:

    Ulækkert, virkelig ulækkert.

  • Led os ikke i fristelse og fri os fra det onde. Amen.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //