Offentlig flyvebladsuddeling i Middelfart

AKTIVISME: Rede 1 gennemførte lørdag formiddag en offentlig flyvebladsuddeling i Middelfart på Fyn.

Modstandsbevægelsens aktivister ankom lørdag formiddag til Middelfart på Fyn for at sprede kendskab til Den Nordiske Modstandsbevægelse. Banner og faner blev pakket ud, flyvebladene blev udleveret og efter en kort briefing blev kursen sat mod Torvet i Middelfart.

Gågaden summede af liv da gruppen af aktivister ankom til Torvet, hvor de gjorde opstilling og begyndte at dele flyveblade ud til de handlende. Flere hundrede flyveblade skiftede hænder og mange benyttede sig af muligheden for at få en snak om blandt andet folk, fremtid og nordisk identitet.


Enkelte meningsmodstandere kunne ikke stå for fristelsen ved at råbe og skabe sig over for aktivisterne. En ældre vred mand løftede truende sin stok og en hidsig jøde med jødeguld om halsen henvendte sig flere gange til aktivisterne med flere forskellige ukvemsord.

Efter et par timer i den indre by i Middelfart, som også bød på op til flere sympatierklæringer fra folket, blev aktionen rundet af, aktivisterne forlod gågaden og sluttede dagen af med fælles spisning i en nærliggende park.

Se video her:


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Godt arbejde af Modstandsbevægelsens aktivister.

  • Jacob Vullum Andersen says:

    Skønt at se frihedskæmpere på gaden.

  • Virkelig godt arbejde!!! 14

  • Godt med masser af folkeoplysning.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //