Offentlighedens interesse for nationalsocialismen er voksende

LÆSERINDLÆG: Et medlem reflekterer her over, hvordan situationen har ændret sig de seneste år, og hvor lys fremtiden faktisk ser ud.

Det er efterhånden lidt tid siden, at Modstandsbevægelsen gennemførte sin effektive lyndemonstration i Oslo, og eftertankerne er derfor sunket ind. For det første er det klart, at folk er langt mere modtagelige for vores revolutionære budskab i dag end sammenlignet med for få år siden. Når den brede offentlighed bliver taget på sengen, sådan som det skete i Oslo, uden først at være blevet fodret af de filtrerende kanaler som TV, radio og aviser, der alle arbejder sammen for at skræmme dem – og i stedet står ansigt til ansigt med Modstandsbevægelsen og nationalsocialismen i sin uforfalskede form er reaktionerne, om ikke hundrede procent positive, så tager de heller ikke direkte afstand.

Hvad der også på det seneste er blevet mere og mere tydeligt, er systemets panik, når nationalsocialister holder torvmøder og uanmeldte marcher i gaderne. Systemet føler en håndgribelig frygt for, at folk i større skala kunne finde på at stoppe for at modtage en pjece og lytte til det nationalsocialistiske budskab.

Overraskede, men nysgerrige Oslo-boere. Foto: Den Nordiske Modstandsbevægelse.

Vi ved, at aktiv gadeaktivisme ikke nødvendigvis betyder, at aktivister altid bliver mødt af smilende mennesker og glædesråb, men at der trods dette også er en stor nysgerrighed omkring Modstandsbevægelsen og vores budskab. Antallet af mennesker, der råber nedsættende tilkendegivelser, når vi indtager gaderne, er også på det seneste blevet kraftigt reduceret. Det var ikke mindst tydeligt i Oslo. At dømme efter reaktionerne åbner den almindelige mand og kvinde deres sind til vores fordel. Mange viser en interesse for, hvad vi har at sige!

Det er en åbenlys og fuldstændig logisk udvikling, som er en direkte konsekvens, dels af intenst kamparbejde, men også som følge af de brutale og negative konsekvenser af masseinvasionen af racefremmede til vores nordiske lande. Folk forstår mere og mere, at det multikulturelle paradis, som politikerne lovede i begyndelsen, kun eksisterede i tåbelige hjerner, der fablede om et befolkningsudbytte af vores folk og en transformation af vores samfund, og som senere udviklede sig til et rent helvede!

Politiet har en så sindssyg forestilling om nationalsocialister, at de tror, de bliver gasset, hvis de står i nærheden. Foto: Den Nordiske Modstandsbevægelse.

Modstandsbevægelsen er i en situation, hvor stor succes kan være meget tættere på, end vi tidligere var klar over. Derfor er systemets tiltag med nye drakoniske love for nylig blevet stemt igennem. Globalisternes marionetter ved godt, at den almindelige mand og kvinde aldrig har ønsket sig det multikulturelle helvede, der i dag er en dyster realitet i vores nordiske byer.

I denne situation præsenterer vi et budskab, som folk tidligere trak sig tilbage fra som fra en flamme, men som ikke længere føles så fremmed og truende. Tværtimod begynder flere og flere at forstå, at Modstandsbevægelsen tilbyder et fuldt dækkende alternativ og en konkret løsning på den uholdbare situation. Jo længere tid der går og jo mere omfattende kaosset bliver i kombination med at vi fortsætter med at kæmpe, jo mere attraktive bliver vi for den brede offentlighed.

De smilende mennesker, vi mødte på gaden i Oslo, og hver dag i mange andre byer rundt om i Norden, viser, at vedholdenhed betaler sig. Systemet er begyndt at tabe ansigt og vil i fremtiden blive mere og mere desperat efter, at det begynder at indhente dem. Når den brede offentlighed, omend lidt forsigtigt, er begyndt at vende sig væk fra illusionen om demokrati som den perfekte samfundsstruktur og viser interesse for Modstandsbevægelsen – så er det noget, der skræmmer magthaverne helt ind til benet!


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Jeg tror, i har ret, og det er glædeligt. Bliv ved med at dukke op på gader og stræder. Håber snart at møde jer.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //