Ofr dit blod for den rette sag

OPINION: Hvem har mest ret, den vestlige verden eller Rusland? Er dette en dikotomi vi alle bør forholde os til, spørger Marcus Hansson?

Jeg skrev denne tekst den første dag, da Rusland invaderede Ukraine. Grunden til, at den ikke kom op tidligere er, at jeg arbejder på et projekt, som snart vil blive offentliggjort. Så hold øje med det.

Nu hvor fjendtlighederne er eskaleret i Ukraine, er det let for os som mennesker at havne i tanker om, hvem der har mest ret, Rusland eller den vestlige verden. Konspiration er bevidst blevet fremhævet på denne måde, mest fordi det er nemmere for folk at se på tingene fra et »sort-hvidt« perspektiv. Bøger om politisk historie sladrer også om, at amerikanske præsidenter gerne vil have, at deres rådgivere koger alle mulige forslag ned til to forskellige forslag, så præsidenten har to stillinger at vælge imellem.

Men jeg havde tænkt mig at bryde denne »sort-hvide« tankegang og løfte dit blik til, hvad jeg anser for vigtigt. Især nu hvor vi bliver ramt af al krigspropagandaen.

Hos læserne findes sikkert et objektivt grundsyn, der fører til, at i har en vis forståelse for, hvorfor Rusland geopolitisk agerer , som de gør. USA selv ville for eksempel aldrig tillade, at Mexico tilsluttede sig en forsvarsalliance med Rusland, og at atomvåben blev stationeret i landet. Det har USA allerede historisk vist gennem sine handlinger under Cubakrisen, hvor de samtidig selv havde atomvåben i Tyrkiet.

På trods af dette bør vi heller ikke svælge i tilfredshed over at se Rusland agere imod den vestlige verdens forsøg på at sprede deres liberale værdier rundt i verden. Også selvom vi alle hader, hvad den vestlige verden i dag repræsenterer.

 

Ofr ikke ofre dit hvide blod for det multietniske samfund

For hvad er Rusland, hvis ikke en stat med flere forskellige racer og deres kulturer? For at holde en sådan stat sammen er enhver leder tvunget til at vedtage en multiracial styreform. Tidligere fik de forskellige etniske grupper forskellige niveauer af privilegier i et forsøg på at skabe balance i samfundet. I dag bruges liberale ideer, hvor alle racer er velkommen i samfundet og menneskerne skal blandes sammen. De forskellige multiraciale styreformer er også noget som jøden elsker, der er et væld af jødiske bøger, der lovpriser det østrig-ungarske imperium, der var opbygget til at kunne håndtere de forskellige folkeslag, der var i det, og de rige jødiske bankfolk med deres pengeudlån kunne sikre mere magt på den måde.

Vladimir Putins bedste ven er jøde, og Putin har flere gange rost jøderne i Rusland. Han samarbejder med de jødiske oligarker, der plyndrede rigdomme og ressourcer på bekostning af folket, da Sovjetunionen kollapsede. Han kender godt til den jødiske overrepræsentation, der fandtes i kommunismen og deres massemord på (kristne) hvide russere, men de bliver ikke straffet for det. Putin har også valgt det førnævnte multiraciale styre til at styre Rusland. Dette får ham til at forfølge hvide nationalister i landet, som han mener truer hans multiraciale liberale samfundskonstruktion. Hvide russere bør således ikke spilde deres blod på Putin.

Putin siger nu, at han vil afnazificere Ukraine, men Ukraines valgte præsident er jøden Volodymyr Zelensky. Tidligere havde de også en jødisk premierminister. Putin mener, at Ukraine er et problem, men han kan ikke sige, at han skal afjudaisere Ukraine. Så er det bedre endnu en gang at give hvide mennesker og nationalsocialisme skylden, på trods af at mange jødiske neokonservative fra USA sørgede for at vælte den siddende præsident i 2014.

En hvid ukrainer bør ikke spilde sit blod for landets jødiske præsident.

 

Brug dit blod til en samfundsudvikling, der kommer os til gode

Når det kommer til Joe Biden, har alle hans børn en jødisk partner. USA er den største jødeelsker i verden. Tæt efter dem er de europæiske lande. Efter min mening bør hvide mennesker, der bor i den vestlige verden, ikke ofre deres blod for disse ledere.

Det er ikke jødisk blod i Israel, der nu bliver spildt, det er hvidt blod, der bliver spildt for ledere, der ikke primært varetager hvide menneskers interesser. Gavnes vores race direkte af denne krig, eller er der nogen anden gruppe, der drager fordel?

Hvis du er politisk interesseret, så lad nu være med at bruge hele din politiske kapital på, hvem der har ret mellem den vestlige verden og Rusland. Sig det, som det er, alle disse parter er jødeelskere, for det er præcis, hvad de er. Disse nationer går ind for en samfundsskik, der appellerer til og gavner det jødiske folk, ikke det hvide. Af samme grund skal Norden ikke forsvares i tilfælde af krig, for det man forsvarer er finanseliten, Mette Frederiksen, homo-generalen Michael Bydén, Radikale Venstre, LGBTQ, islam og alt det andet i ikke kan lide.

Jeg ved ikke, hvordan denne krig ender, eller hvad der vil komme ud af den. Men hvis vi er heldige, kan det åbne muligheder, hvis USA og Rusland beslutter sig for at kæmpe blodigt mod hinanden. Så vil det amerikanske imperium måske miste sin magt over Europa, og de europæiske nationer kan frigøre sig fra amerikansk indflydelse.

Men det kan også ske som i Hviderusland, hvor Alexander Lukasjenko spillede Rusland og USA ud mod hinanden, men som efter Vestens mislykkede kup for at fordrive ham blev tvunget til at bede Rusland om hjælp til gengæld for mindre selvbestemmelse. Det har nu ført til, at Hviderusland selv er med til at invadere andre lande, fordi de er blevet tvunget til at samarbejde med Rusland.

Det kan således være som før under den kolde krig, hvor lande blev tvunget til at slutte sig til de to forskellige blokke, der undertrykker ethvert forsøg på at danne en tredjepart. Dengang var det »kapitalisme mod kommunisme«. I fremtiden risikerer vi at ende i en rigtig kosher-sandwich, hvor den ene side er jødeelskende liberale og den anden side er jødeelskende liberalkonservative.

Den holdning, vi bør have, er således at overbevise andre hvide racefæller om ikke at spilde deres blod. Hvis folket ikke lytter til jeres opfordringer, så lad de jødeelskende ledere med deres droner blive trætte af hinanden og benyt da lejligheden til at organisere jer selv for at skabe en mulighed for at ofre  jeres blod for den rigtige sag i fremtiden. Ikke en mørk sag, men en hvid sag. Et forenet Norden, hvor den hvide race kan udvikle sig i fred.

Artiklen er marginalt omskrevet for at tilpasse sig danske læsere.

 


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Hvad er modargumentet til at Rusland har gjort ting der er meget imod Israel, såsom at forsvare Syrien imod terrorister som er skabt af netop Israel? Jeg kan ikke se hvorfor et land som Nordfront påstår er rigtig gode venner med Israel, skulle bruge så mange penge på at forsvare et land der på alle måder er meget imod Israel. Havde Rusland ikke støttet Syrien så meget, så ville Syrien være en del af Greater Israel i dag.

 • Hvad jeg har forstået så har Rusland også givet penge til Gyldent Daggry samt Folkepartiet Vort Slovakiet. Tror langt mere det handler om at støtte partier der vil forlade NATO, end at det handler om nationalisme for Rusland. Men derfor støtter de stadigvæk nationalistiske partier i Europa.

 • No more brother wars!
  Jeg har slet ikke nok baggrundsviden til at udtale mig intelligent om Putins/Ruslands strategier/samlede motivation til at gå ind i Ukraine, men jeg vil bare kommentere, at det er SØRGELIGT at se, hvordan SAMTLIGE vestlige medier IGEN kører snævertsynet ‘Putin ond – NATO god’ propaganda, og nu skal vi bare ha’ krig!
  Hallo? Vi har lige gennemgået verdenshistoriens tykkeste medie propaganda, ift at gennemhulle flest mulige mennesker med mrna medicin og vænne os til digitale sundhedspas, på baggrund af en influenza, og nu kører maskinen IGEN med at Putin er den ondeste person i verdenen, og vi skal bare ha’ flest mulige uskyldige mennesker involveret i denne konflikt!
  Folk har ikke lært en DYT af 2020-21s skærmforbrug!
  Hvad fanden sker der for vores folk?! NOGLE mennesker har kuppet vort folks evne til at reflektere over hændelser og mediers “vinkel” på tingene!
  Mette Forræderiksen har allerede sagt, at det er ‘ikke ulovligt at tage ned og kæmpe på Ukraines side’, AKA tage ned og blive slagtet af de professionelle russiske soldater (?), og skuespilleren Zelenskyy har udstyret helt almindelige, frustrerede ukrainere med AK-47’ere, så folk også kan pløkke hinanden dernede, eller fremprovokere modtræk fra de russiske (professionelle) soldater. Så er der også nogle gode billeder til mediecirkusset.
  Og den vestlige befolkning sidder bare og labber mediernes propaganda “journalistik” i sig, som totalt forprogrammerede droner, der bare ikke kan tænke en selvstændig tanke. De kan lige finde ud af at gylpe onde Putin og fromhedsfremvise et ukrainsk flag på deres sociale medier.
  Der er nødt til at ske en KRAFTIG mental opvågning og styrket evne til at reflektere blandt vores folk, — som det er nu, er vi TOTALT konditioneret til mediehjernevask. Medierne og nyhederne kan sige HVAD SOM HELST, og vi accepterer det bare, og blinker taktfast til nyhedsstrømmens kulørte lamper.
  (I øvrigt går det ikke for godt med det vestlige “demokrati”. Bare spørg de canadiske truckere og deres bankkonti…)


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //