Oplysninger: Sadistisk sort flok stikker irsk dreng med kniv og filmer overgrebet

DEN SORTE VOLD: En film går lige nu viralt, som viser hvordan en flok sorte mishandler en ung hvid mand og morer sig over hans lidelse, mens en enlig kvinde forsøger at få flokken til at stoppe mishandlingen af den svært sårede dreng.

De sorte optøjer, som er opstået i USA den seneste tid, har resulteret i omfattende skadegørelse, tyverier, overgreb og rene mord, der primært har ramt hvide mennesker. Pøbelvolden og utilfredshedsmanifestationer har især  i de seneste uger spredt sig fra USA til Vesteuropa, som i de seneste årtier har importeret en brun underklasse fra den tredje verden.

Lige nu går en film viral online, der viser, hvordan en sort pøbel sadistisk misbruger en hvid dreng. Det siges, at filmen kommer fra Irland.

Filmen indledes med at man ser en allerede svært såret, halv bevidstløs, hvid dreng ligge på jorden. Det ser senere ud til, at nogen slår ham med et slagvåben, mens mænd, der taler engelsk med afrikansk accent, ophidset og begejstret kommenterer, hvor såret drengen er. “This niggas messed up” og “this niggas fucked” virker til at siges om den hvide dreng fra den sorte mand, der filmer misbruget.

He’s dead, he’s dead, råber nogen også i filmen.

Manden der filmer med sin mobiltelefon, retter derefter mobiltelefonen meget tæt på drengens ansigt, der er fuldstændigt dækket af blod, og man kan se hvordan kameramanden, eller nogen ved siden af ​​ham, giver den alvorligt sårede dreng en lussing, før en hvid kvinde, der sidder på huk over drengen, skubber dem væk og forsøger at beskytte drengen.

Derefter kommer en, som de andre i filmen kalder “Steven” frem og skærer gentagne gange drengen i ryggen med det, der ser ud til at være en kort kniv, og man kan se hvordan ryggen allerede var blodig af, hvad der må været tidligere skæring eller blod, der er løbet ned ad ryggen fra drengens hoved. De andre i flokken kommenterer, at Steven skulle slappe af og at han ikke behøver at hugge drengen mere, men ingen ser ud til at blive vred på ham med det samme.

I filmen hører man også nogen sige “World Star”, som sorte mennesker normalt skriger i film, når de slås og skaber ødelæggelse, fordi sådanne film senere uploades på et websted, der hedder dette.

ADVARSEL MOD STÆRKE BILLEDER:

 Oplysninger i medierne

Irske medier, som Irish Examiner, har i de seneste timer frigivet nyheder, der ser ud til at handle om den filmede knivoverfald. Der rapporteres det, at den stukkede er en teenager, som er alvorligt såret og bragt til Cork University Hospital. Skaderne skal ikke være livstruende.

En anden teenager arresteres for knivoverfaldet, der skete i Carrigaline, en by lige uden for byen Cork. Avisen opfordrer også sine læsere til at kontakte politiet, hvis de har mere information om hændelsen:

Anyone with information is asked to contact Togher Garda Station on 021 4947120, the Garda Confidential Line on 1800 666 111, or any Garda Station.

Oplysninger på sociale medier

På sociale medier er to sorte personer blevet identificeret som den mand der filmede og Steven, som den stak drengen med kniv. Filmen er også blevet knyttet til Black Lives Matter, og det stemmer, at der for nylig blev afholdt BLM-manifestationer i området, og sådanne manifestationer har åbenlyst inspireret sorte til at angribe hvide mennesker.

Via en person, der bor i nærheden af ​​Carrigaline, har Nordfront modtaget oplysninger om, hvad der siges om den brutale handling lokalt.

Ifølge disse oplysninger blev politistationen i Carrigaline nedlagt, hvilket siges at have været en grund til, at forbrydelsen skete lige der. Ifølge Nordfronts oplysninger skal de sorte gerningsmænd være fra Ballincollig og tog  bevidst bussen til Carrigaline for at angribe en hvid person. Drengen hedder angiveligt Adam Noonan og er i live, men kun ved hjælp af livreddende behandling

På Snapchat ser drengens venner ud til at være opdelt i to lejre: en, der kræver, at retfærdighed skal ske fyldest, og en, der signaliserer antiracisme i kølvandet på handlingen:

Handlingen i Carrigaline har skabt to forskellige lejre blandt ungdommen i regionen. Skærmbilleder: Snapchat. Klik for at forstørre.

gofundme.com er der opstået en indsamling til fordel for Adam Noonans familie. Personen bag indsamlingen skriver, at han har til hensigt at overføre de penge, der er rejst til en præst i Carrigaline, for at blive videregivet til familien. I skrivende stund er der samlet mere end 4.600 EUR, hvilket svarer til over 34.000 kr.

Nordfront har søgt kontakt med personen bag indsamlingen for at verificere, at ingen indsamler penge til deres egen fordel. Indtil videre opfordrer vi derfor til forsigtighed med hensyn til donationer til sagen.

Nordfront følger sagen og følger op når der findes mere information. Ved du noget om sagen? Tip os!


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Herman von Snaps says:

  Jeg tror aldrig politiet har set det som en vigtigere opgave, at overvåge unge vrede frustreret hvide mænd, der snart ikke gider finde sig mere, i ovenstående pis.

  Det har de også en rigtig god grund til.
  White Lives Matter.

 • Vi invitere dem ind i vores lande, giver dem mad, uddannelse og husly, og dette er takken vi får? SEND DEM HJEM.

 • Der bliver ikke ledig lygtepæl i hele gaden

 • Gofundme kampagnen er taget ned, eller linket virker ikke?

  Btw, forbryderen George Floyds gofundme har indsamlet næsten 14 MILLIONER dollars…. hvad sker der…

 • Krautling says:

  Sende dem hjem? Så let skal de dyr ikke slippe. Hævnen skal være tifold. Ingen nåde overhovedet.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //