Opmærksomhedsskabende aktion for podcastet Opråb

AKTIVISME: En opmærksomhedsskabende aktion til fordel for det nationalsocialistiske podcast Opråb er gennemført i rede 3.

Den Nordiske Modstandsbevægelses nationalsocialistiske podcast Opråb har hurtigt opnået succes og mange lyttere. En opmærksomhedsskabende aktion til fordel for Opråb sigter nu mod at udbrede kendskabet til podcastet til endnu flere mennesker.

Hundreder af flyveblade med en præsentation af det populære podcast er i ugens løb blevet spredt i rede 3. Lyt til Opråb her!

Se billeder nedenfor:

 


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Asbjørn Nielsen says:

  Dejligt at se 🙂

 • Mikkel Pedersen says:

  Opråb er interessant for alle. God idé med flyvebladene.

 • Fedt med podcast!

  Jeg hoppede lige til #3’eren da jeg ville høre nogle tanker om coronaen, og jeg blev lidt overrasket da I (efter min mening) tog meget let på det, da vi nu har “knækket kurven”. Det kan være jeg ta’r fejl.

  Jeg ser denne “corona virus” som vores største fjende, pt. Er jeg ene her?

  Mette sagde i starten at det havde “kæmpe konsekvenser”, og selvom dagene nu virker stabiliserede, så tyder fremtiden på ALT andet end en stabil hverdag. Heunicke var i efteråret til møde med B&M Gates foundation og det lader til at de kære vaxx pas snart bliver en realitet. Gates KAN åbenbart diktere (mere eller mindre) verdens befolkning skal vaxxes. Vi skal dog lige igennem maske vanviddet først (det okkulte klovneshow), som medierne begynder at skrive om.
  Fase 2 kommer lige om lidt (!), som Gates jo kan forudsige og true med.

  Ét er at man kan være for eller imod alle disse vaxxiner som bliver tilbudt vores egne børn, men at det ligger i kortene at vi nu ALLE SKAL vaxxes for at tingene bliver “normaliseret” bør skabe STOR bekymring.
  Og jo mere man graver i sagerne, jo mere virker det som om at DK ER solgt ud til disse magtfulde globale kræfter som døgnet rundet arbejder for at nedbryde det eksisterende samfund, — IKKE for at rejse et nationalsocialistisk, naturligt fællesskab men for at byde deres NWO globalistiske helvede velkomment – serveret farvestrålende i bedste Fagre Nye Verden stil.
  Covid action platformen er allerede klar på WEF. Og FN og EU kan heller ikke vente med at køre den nye verden i stilling. Problem-reaction-solution.

  Og så er der yderligere al den bekymring om hvad det totalitære, allestedsværende 5G også kan gøre ved danskernes helbred OG frihed (overvågning – tracking). Det er ABSOLUT galskab at Heunicke reklamerer for en “app”, så big Tech kan se hvornår man har slået en viral skid.

  Konspiration eller ej; der er SÅ mange doktorer, sygeplejersker mv. som står frem (når de ikke lige censoreres) på de alternative medier og siger dette corona show er et KÆMPE bedrag og totalt opskruet af medierne og big pharma, osv.

 • Asbjørn Nielsen says:

  Jeg er enig med dig i meget af, hvad du skrev dog ikke alt. Jeg tror helt klart vi skal tale om det igen mere dybdegående end sidste gang, hvor vi måske kan grave lidt i nogle af disse konspirationsteorier og prøve at finde ud af, hvad vi kan bevise og hvad der er mere gætteri.

  Da vi lavede den episode havde corona været hele nyhedsdækningen i meget lang tid, og ærligt talt så var jeg bare gået tør i det. Der var for mange ting der endnu var uvisse, så jeg er nu meget tilfreds med episoden, alt taget i betragtning.

  Denne historie om Gates familien tror jeg nu er en opsat boogiemand. De er rige og magtfulde, men de er ikke de eneste som ønsker alle disse tiltag, og de er ikke dem som styrer medierne. Jeg tror det er en gayop for at få en masse til at pege fingre af to rige goyim i stedet for hele systemet som helhed.

  Jeg kommer til at grave lidt mere i det og så bliver det måske ugens emne næste gang. Jeg lover det dog ikke, da der også er nogle andre emner jeg vil indover heriblandt Danmarks forhold til Israel, Vores vej og liberalisme.

 • Ok, tak for svar.

  Jeg brugte Gates som bussemand, da han jo er “frontmanden”, der i disse måneder serverer agendaen for det internationale publikum, “the useless eaters”. 😀
  Jeg kan kun være enig med dig i at det er systemet som helhed den er gal med.
  (Inklusiv alt hemmelighedskræmmeriet bag dørene i DK også! Hvorfor skal det være så svært for M.F. at fortælle hvad der er gået forud for nedlukningen, mv.? Er folketinget til for folket, eller ej)

  Anyway, det er et KÆMPE emne: NWO, fjerde industrielle revolution, fremtidig transhumanisme, osv. osv. og det kan hurtigt afføde wacky konspirationer; man kan hurtigt komme ud på et sidespor.

  Jeg ser frem til andre emner, især DK-Israel emnet, da Israel er et emne jeg bestemt kan blive klogere på.!


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //