Opråb #17: Interview med Povl Riis-Knudsen

OPRÅB: Denne gang havde vi Povl Riis-Knudsen, tidligere leder for Danmarks Nationalsocialistiske Bevægelse DNSB, som gæst. Der blev talt om historie, indvandring, magt og meget mere. Lyt med til den sidste episode af Opråb for denne gang.


Problemer med at afspille? Lyt på PeerTube her.

Det har været en sand fornøjelse og en kæmpe ære, at have så mange trofaste og gode lyttere, men dette bliver desværre den sidste episode for denne gang. Vi håber i nyder vores samtale med Povl Riis-Knudsen.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Håber alt vel Asbjørn! Det er ærgerligt at du må forlade ærindet, podcastet er ét af de mere fornøjelige jeg har stødt på. Så tak for din og Christians informative samtaler, jeg har i hvert fald nydt det mens det varede:-)

 • Fantastisk podcast, jeg håber at det kommer igen

 • Asbjørn says:

  <3

 • Lars Agerbæk med æ says:

  Meget glad for endelig at høre et afsnit fra jer igen. Altid godt at Høre Riis-Knudsen tale -især når intervieweren ikke er enig med alt i hvad manden siger og der kan debatteres lidt frem og tilbage.

  Jeg blev helt nostalgisk da jeg hørte outro musikken. Kom til at tænke på alle de gange hvor jeg har gået rundt ude i vores herlige multikulturelle fantasi-land og lige pludselig er blevet hensat til en anden tid, med jeres valg af musik.

  Håber i får nogle andre til at fortsætte podcasten.

  I vil være savnet.

 • Christian says:

  Tak Lundar. Jeg har også været fornøjet af de fine gamle Billeder, som du publicerede på Discord.

 • Tak haha, det er ved at være noget tid siden nu.

 • Martin Jensen says:

  Et interview med en raceforræder? Han undlader meget belejligt at fortælle hvorfor han blev ekskommunikeret af DNSB

 • M. Jensen, de må være psykopat, hvis de tror at man ikke kan gøre ting man fortryder når man er forelsket. Det døde vidst også ud kort tid efter.

 • Herman von Snaps says:

  Martin Jensen.

  Riis-Knudsen har haft dummede sig, og han har i den grad, med sine skriverier, gjort sig fortjent til respekt og anerkendelse endnu engang.

  Udover dette, så er han en brønd af viden. Han har det i sig kun ariske legender har, og det det vil skabe legender, hvis man vil lytte.

  Hil Povl H. Riis-Knudsen.

 • Valiant says:

  Povl synes ikke at være klar over hvorfor Hitler angreb USSR. Situationen var allerede desperat. Det var tydeligt at Stalin forberedte invasion af Vesten, og blot ventede mens han oprustede til han havde tilstrækkeligt krigsmateriel til at kunne undertvinge hele Europa. Istedet for at vente på Stalins uundgåelige angreb Hitler indså at det var bedre at angribe før Stalin og USSR var fuldt oprustet og benytte overraskelsens element med lynkrig. Leon Degrelle snakker om de ovejelser Hitler gjorde sig der ledte til beslutningen om at angribe først. Det er nemt at spille bagklog og derimod undervurdere Hitler og National Socialisterne dengang. Tyskernes indsats på østfronten reddede Europæisk civilisation for en tid (nogle årtier). Leon Degrelle påpeger at Hitler og den tyske ledelse havde mistillid til slaverne, sikkert baseret på slavernes historiske invasioner af vest Europa. Hitler bliver fremstillet som krigsliderlig, når han i virkeligheden var en fredselskende person.

 • Valiant says:

  Korrektion til min tidligere e-mail: Hitler bliver som regel fremstillet som en krigsliderlig leder når han i virkeligheden var en fredselskende person. Dette er blot en general betragtning og ikke en bemærkning i forbindelse med Povls betragtninger.

 • Asbjørn says:

  Du har fuldstændigt ret valiant. Det var også det, jeg forsøgte at kommunikere. Hvis man endnu ikke er overbevist, vil jeg henvise til disse links:

  https://www.nordfront.dk/dagens-video-hvad-adolf-hitler-sagde-om-krig/

 • Valiant says:

  Tak Asbjørn for din kommentar og link og også til Anonym for dit link.

 • Asbjørn Nielsen says:

  Hvis man er interesseret i, hvorfor Hitler valgte at angribe Stalingrad, så kan man jo se denne video. Der lå nogle lidt mere seriøse og dybe tanker bag end “en evig narkoros”. https://www.minds.com/newsfeed/1179834094603149312


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //