Opråb #23: Onkel Reje versus Andrew Tate

OPRÅB: I dette afsnit af det nationalsocialistiske podcast, Opråb, taler vi b.la. om Andrew Tate som forbillede for unge mænd, Onkel Reje samt Netflixs nye dokumentarserie “Queen Cleopatra” der portrættere Kleopatra som en sort afrikaner.

Opråb er en dansk nationalsocialistisk podcast, der er skabt af medlemmer fra Den Nordiske Modstandsbevægelses danske gren i tæt samarbejde med Nordfront.dk og Nordisk Radio.

De to værter, Kristian og Thomas, giver dig det nationalsocialistiske perspektiv på hvad der foregår i Danmark samt tanker om vigtige begivenheder og udviklinger i udlandet.

Vi snakker om Modstandsbevægelsen generelt, vores aktivisme, nationalsocialistisk ideologi og laver sjov med den absurde klovneverden, som vi imod vores vilje befinder os i.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Jeg synes det er interessant som Andrew Tate er over det hele på eksempelvis YouTube, til trods for at han er blevet officielt bannet på platformen. Vi har set før at hvis YouTube VIRKELIG ønsker at banne en person/et emne, så gør de det! Jeg kan huske da Plandemic 1 filmen kom frem under starten af corona-“krisen” og før giftsprøjteudrulningen. Filmen blev uploadet gentagne gange, og blev hver gang taget ned. Hver gang.
    Eller prøv at uploade Europa the Last Battle afsnit eller lignende – no chance. Men “kontroversielle” mr. Tate har vist frit spil her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //