Opråb# 3:
Soja, udskiftningspriser og østkyst homoer

OPRÅB: Opråb er skabt af medlemmer af Den Nordiske Modstandsbevægelses danske gren og behandler aktuelle politiske og kulturelle emner fra et nationalsocialistisk og aktivistisk perspektiv.

Listen to “OPRÅB #03: Soja, udskiftningspriser og østkyst homoer” on Spreaker.

Opråb er skabt af medlemmer af Den Nordiske Modstandsbevægelses danske gren og behandler aktuelle politiske og kulturelle emner fra et nationalsocialistisk og aktivistisk perspektiv.

Dette afsnit handler først lidt om Alternativets Carolina Maiers brutale møde med den nynazistiske terror organisation “Generation Identitær”. Dernæst bliver østkyst homoer omtalt, både dem på Sjælland og Grønland.
Til sidst bringer Peter drøvtygger spørgsmålet op.

Lyt til andre af Modstandsbevægelsens podcasts på Nordisk Radio. Nordisk Radio er samlingsstedet for alle Den Nordiske Modstandsbevægelses podcasts. De fleste er på svensk, men selv de som ikke forstår svensk, kan fordybe sig i de interessante episoder fra både Nordic Frontier og Nordic Voice, hvilke er engelsksprogede podcasts.

 


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Anders says:

    Efter en krig med Sverige mistede vi Norge til Sverige. I fredsaftalerne glemte svenskerne at skrive de norske øer med, og på den måde fik Danmark Grønland og Island meget kort fortalt. Godt podcast endnu engang

  • Scandinavianheritage says:

    Når nu i snakker om grønlændere så er inuit folket Ikke grønlændere de høre ikke til på Grønland i min optik kan de med gælde få hjælp til at vende tilbage til deres opbrinelses land som er Canada, Erik den røde ville vende sig i graven vis han vidste hvad der foregår der oppe. Kort sagt Grønland skal forblive på danske hænder det skal vi ikke give afkald på.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //