Opråb til protest: Åbn jeres butikker og restauranter på mandag!

CORONAKRISE: En fynsk direktør opfordrer butikker og restauranter til at genåbne på mandag stik imod regeringens og sundhedsmyndighedernes udmeldinger.

Står det til den fynske erhvervsdrivende Torkil Poulsen, skal landets butikker, restauranter og caféer genåbne hurtigst muligt.

Derfor har han oprettet en facebookgruppe, der opfordrer andre erhvervsdrivende til at genåbne på mandag – stik imod regeringens og sundhedsmyndighedernes udmeldinger. Facebookgruppen, der blev oprettet i lørdags, har allerede flere end 4.300 medlemmer.

– Vi kan ikke overleve som virksomheder længere på baggrund af, at der er ikke er nogen evidens for, at smitten bliver større i små butikker, siger Torkil Poulsen til TV 2 Fyn.

 

Håber på 1.000 butikker og restauranter

Torkil Poulsen er direktør i Dantracker i Odense, og han mener ikke, at regeringen kan tvinge restauranter, caféer, butikker og andre erhvervsdrivende til at holde lukket som følge af coronaviruspandemien.

– Jeg mener ikke, der er belæg for, at vi skal holde lukket, fastslår Torkil Poulsen og henviser til grundloven.

– Jeg håber, at vi får 1.000 butikker med indledningsvis, og så kommer der sikkert flere senere hen, og det gælder både restauranter, caféer og meget andet, forudser Torkil Poulsen.

 

Tør ikke skrive sig på listen

Om der så reelt er 1.000 butikker, der genåbner på mandag, vil tiden vise. Torkil Poulsen har ikke et overblik over, hvem der genåbner, men der er oprettet en liste over virksomhedsejere, der støtter initiativet.

– Vi må se, hvordan det hele ender. Der er mange, der ikke tør skrive sig på listen, forklarer den fynske direktør.

»Hvad vil I gøre, hvis politiet udskriver bøder til dem, der genåbner butikken?«, spørger TV2 Fyns journalist.

– Jeg håber, at politiet ser igennem fingre med det. Giver de en bøde, har vi fået tilknyttet en advokat, og vi er klar til at tage den helt op til Højesteret. Vi mener ikke, at epidemiloven er gældende over grundloven, forklarer Torkil Poulsen.

I facebookgruppen advarer direktøren andre erhvervsdrivende, der ønsker at støtte initiativet, imod, at deres virksomhed kan ende i et shitstorm.

Torkil Poulsen har trods nedlukningen haft mulighed for at holde sin virksomhed kørende.

 

Udviser samfundssind

Hele Danmark har været nedlukket siden midten af december som følge af en voldsom stigning i antallet af smittede med coronavirus. Indtil videre gælder den nuværende nedlukning til og med 28. februar, men de yngste skoleelever vendte tilbage i skole i mandags som første led i genåbningen.

Politisk bliver der i disse dage diskuteret, hvornår og i hvor høj en grad Danmark skal genåbne, eftersom smittetallene i flere uger generelt har været faldende.

Ifølge Torkil Poulsen bør det altså ske allerede på mandag, hvor han håber, at så mange butikker som muligt vil genåbne, selv om de risikerer en bøde.

»Synes du, at du udviser samfundssind?«, spørger TV2 Fyns journalist.

– Det er netop det, vi gør. Vi kan ikke tilsidesætte alle andres sygdomme på baggrund af en “mild influenza”. Det er netop samfundssind, vi udviser, siger Torkil Poulsen.

Kilde:
TV2 Fyn


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • christian says:

  Sej direktør

 • Good news from Dr Charlie Ward:
  “When the global financial reset happens the virus, the vaccine, the 5g, and the riots, will disappear. At the moment we are in the political awakening. The next phase will be the spiritual awakening.”

  https://www.bitchute.com/video/4pycoq7IBNeK/
  “NICHOLAS VENIAMIN & CHARLIE WARD DISCUSS DISINFORMATION, GITMO, IMPEACHMENT & COVID”

 • “Nordic Spirtual Awakening”

  More connected to nature
  To be of service to the nordic people
  Spiritual life is more important now
  Wake up to life
  Learning what happens to us after death
  Not feeling lost and alone anymore
  Not feeling abandoned by God anymore
  Asking important questions to an odinist
  Improving my direction in human life
  Spiritual ascension
  Finding my purpose in life
  Rejecting religions from foreign lands
  Accepting pro-nordic religions from Denmark
  To become a devotee of Odin and Frigga

 • re: Charlie Ward, Simon Parkes, and other “people with intel info” I just see them as scam artists with botted bitchute views.
  They might be right about the Great Awakening and Q but, really, who knows; – they keep moving the goal posts, and ANYONE could sit in front of the camera and act out some hopeporn to the people after the election scam. You just need to duckduckgo or google a few things, and then you can keep up the shenanigans for as long as you want with “trust the plan” -> “change of plan” -> “it had to be done this way”, etc. – either to pacify the patriots or simply to scam some $$$ in your pocket via “member clubs” or what have you.

 • Mette F bli’r i øvrigt ved. Også selv om vi har vaccinerne til det medikament-hungrende, bedragede danske folk.

  “Coronatest er kommet for at blive. Borgerne skal givetvis testes flere gange om ugen, siger statsministeren.” (tv2 nyhederne)

  De VIL have os til at tage de forbandede tests konstant. Er det fordi, på sigt, at de kommer til at indeholde vacciner (når teknologien er til det)?

  Mette F er farlig for det danske folk.

 • Jeg tror de tester os, for at holde øje med, hvordan vaccinerne påvirker vores DNA


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //