Oprørsstøtter i USA finansieres af Soros – og skattebetalere

USA: Undersøgende journalister mener, at forskellige bevægelser, som støtter raceoptøjerne i landet, finansieres af George Soros samt med skattemidler.

Illustrationsbillede: George Soros/raceoptøjer i Ferguson 2015.

PJmedia har skrevet om de magtfulde økonomiske kræfter bag forskellige agitatorer for de nuværende raceoptøjer i USA. Artiklen bekræfter ikke kun rygtet om, at de fleste af midlerne kommer fra George SorosOpen Society Foundation – ligesom under oprørene i 2015 – men afslører også, at en stor del af bevillingerne i dag er skattefinansieret.

De skriver blandt andet om den Madison-baserede ideelle organisation Freedom Inc, som har en venstreradikal orientering og oplyser, at den virker  for minoritetsgruppers interesser. For eksempel kræver man løsladelse af alle afroamerikanere fra fængsler og tilbagetrækning af alle tilskud til politimyndigheden.

Hvad angår de aktuelle optøjer, kommenterer lederen af ​​Freedom Inc, at «alle handlinger mod racistisk vold fra staten er berettigede».

– Stop med at dræbe sorte og dine vinduer vil forblive uknuste, sagde Monica Adams, assisterende chef for Freedom Inc, i en kommentar i forbindelse med hendes tredje dag i protest i statshovedstaden i Minneapolis i mandags.

Men hvorfra kommer de nødvendige midler som kræves for, at en gruppe som denne kan gennemføre sin agenda? En masse penge viser sig at komme fra almindelige skatteydere.

Daniel Bice fra Milwaukie Journal-Sentinel rapporterer nu, at organisationen har modtaget tilskud fra Wisconsin’s Department of Justice.

Bice viser, at staten Wisconsin de sidste fem år har betalt kontakter og tilskud til Freedom Inc til en værdi af 3,6 millioner dollars. Retsadvokat Josh Kaul samt guvernør Tony Evers ser ud til at være særligt involveret i håndteringen.

En organisation, der generøst har bidraget til Freedom Inc er Borealis Philantropy, som i januar præsenterede virksomheden, der drives af en anden organisation, som man støtter, nemlig BLMF, Black Led Movement Fund.

I beskrivelsen skildres et omfattende netværk af «sort-ledede organisationer» og «organisationer, der udfører vigtigt arbejde for sorte grupper», som BLMF, som modtager støtte fra George Soros’ Open Society Foundation.

Kilder:
PJMedia
PJMedia
Milwaukie Journal-Sentinel
Borealis Philantropy
Twitter


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //