Optøjerne i Washington D.C. – Giv din støtte til demonstranterne, ikke til Trump

KOMMENTAR: Russleman skriver om, hvordan nordiske nationalister og patrioter burde forholde sig til onsdagens hændelser i den amerikanske hovedstad.

Foto: Twitter.

Onsdagens begivenheder var et opløftende øjeblik for nationalister og patrioter i hele Vesten – og lad en ting være klar: Hvad der skete i onsdags, handlede ikke om Donald Trump eller hans genvalg. Ja, den afgående præsident var gnisten, der antændte ilden, men den moralske overbevisning, der gjorde det muligt for demonstranterne at indtage den amerikanske kongresbygning, var langt mere kompleks end det.

De følelser, der motiverede disse amerikanske patrioter til handling, handler om alt. En arrogant og grusom amerikansk elite, der dømte millioner af deres egne borgere til hjemløshed, fattigdom og sult, da de nedlukkede den amerikanske økonomi med kun brødkrummer i støtte, mens multinationale virksomheder og milliardærer systematisk plyndrede statskassen. Den målløshed og chok, som almindelige amerikanere følte i sommer, da de så politifolk knæle for den voldelige BLM-bevægelse, som med støtte fra jødiske anarkister og venstreradikale dræbte uskyldige og nedbrændte amerikanske byer. Følelsen af, at trods sejren i 2016 er tingene kun blevet værre. Fjendtlige og ensidige massemedier, der har behandlet dem som affald i årtier, hvis ikke længere. Unge hvide mennesker på amerikanske universiteter og colleges, der har måttet udholde ydmygelsen ved at blive undervist om deres «hvide privilegium» fra racefremmed objektivt mere privilegerede end dem selv. Følelsen af ​​at blive reduceret til en ikke-borger, moralsk uværdig på grund af ens hudfarve, hvis eneste formål er at tjene som kvæg, der kan malkes for skattepenge, som derefter bruges til at understøtte deres egen demografiske erstatning gennem masseindvandring. Dette er blot nogle få af de tusinder af ting, der endelig fik bægeret til at flyde over for den gennemsnitlige hvide amerikaner i onsdags.

I skrivende stund er vores løgnagtige massemedier allerede i fuld gang med at etablere en falsk fortælling og dæmonisere denne handling af legitim civil ulydighed. De samme medier, der systematisk skjulte og undskyldte voldelige BLM-aktivister og anarkister, mens de dræbte snesevis af uskyldige mennesker i sommer og ødelagde utallige andre økonomisk gennem hærværk og brandstiftelse. Jeg har ikke været i stand til at finde noget eksempel på, at BLM-demonstranter blev skudt med skarpt skyts- det blev dog onsdagens demonstranter.

Nordfront advarer om stærke billeder:

Selv nu, mens denne video af mordet på Ashli ​​Babbitt cirkulerer på nettet, kvinden, der blev skudt i halsen af ​​en sikkerhedsvagt, der i øjeblikket stod sikkert bag en barrikade, formuleres fortællingen allerede, at demonstranterne blev behandlet med silkehandsker, at politiet «lod» dem indtage bygning. At hvis de havde været sorte BLM-demonstranter, ville de være blevet massakreret af politistyrkerne.

Dette er en absurd påstand.

BLM-næven på himlen over London denne nytårsaften. Foto: BBCnews.

BLM er intet andet end en nyliberal, kapitalistisk konstruktion, som promoveres i vestlige elites interesser. Bevægelsen har haft etablerede magtstrukturer bag sig siden George Floyds død. Der er ikke blevet rapporteret, at onsdagens demonstranter dræbte nogen i skrivende stund (politibetjente er blevet såret, men BLM gjorde det samme, og det forhindrede ikke medierne i at tage deres side), og alligevel er de nu under angreb fra en medieledet blitzkrieg.

Den vold, der blev begået i onsdags, mild sammenlignet med det, vi så i sommer, er ikke grunden til, at disse demonstranter hades af vores eliter. De hades, fordi de har den forkerte hudfarve, og de angreb det forkerte mål. Hvis man terroriserer og dræber dine egne medborgere, er man en helt og udviser legitimt sin vrede i vores nyliberale elites øjne. Hvis man faktisk udfører en sand revolutionær handling ved at marchere mod et ægte symbol på magt, er du et monster. Det eneste princip i spil er, om du styrker eller underminerer global nyliberalisme. BLM-demonstranterne ødelagde almindelige arbejdere med det resultat, at kapitalistiske kræfter kunne opkøbe deres ejendomme og presse dem ud af markedet, så derfor er de gode. Onsdagens demonstranter rejste sig mod virkelige magtstrukturer og gjorde amerikanske eliter til grin for hele verdenen, derfor er de onde.

Der er dog en person involveret, hvis opførsel ikke kan forsvares, nemlig den afgående præsident Donald Trump. Forestil dig et øjeblik, at Adolf Hitler i løbet af ølkælderkuppet i 1923, i stedet for at lede sine mænd fra fronten (og selv blive såret som en konsekvens), havde flygtet efter at have sendt sine egne støtter af sted og derefter ringet til Münchens politistyrker for at insistere på, at de skulle arrestere hans egne kammerater. Trump satte disse demonstranter i bevægelse og forlod dem i det øjeblik de havde mest brug for ham. De gik til kongresbygningen på hans anmodning. Nu, når amerikanske medier og føderale politistyrker samles for at slå tilbage, har disse demonstranter ingen leder at samles rundt om og vil således være let bytte for vrede eliter, der tørster efter hævn. Hvis han ikke havde til hensigt at stå bag dem, skulle han aldrig have opfordret dem til at handle i første omgang. Gennem sin fejhed, arrogance og egoisme førte han Ashli ​​Babbitt til hendes død. Vil han overhovedet udtale hendes navn?

Onsdagens hændelser var en form for legitim civil ulydighed, gjort uundgåelig af amerikanske eliter og lovgivere, der førte aktiv økonomisk krigsførelse mod deres egne borgere. Hvor mange gange kan man tillade sig selv som en elite at spotte, ydmyge, spytte på og sparke sine egne medborgere, før du får en reaktion? Som vi nu ved, ikke et uendeligt antal gange. De hvide demonstranter, der indtog kongressen, er rygraden i USA. De vedligeholder infrastrukturen, udfører alle de vigtigste jobs, betaler mest skat, får mindst tilbage i velfærd og bløder på vegne af jøder som soldater i Mellemøsten. De har ingen grund til at undskylde for endelig at vælge at vise noget rygrad. Og takket være dem fremstår det jødiske imperium, som USA i realiteten er, lidt svagere nu end det gjorde onsdag morgen.

/Russleman


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Vedr. skud-episoden er der videoer, der sår stærke tvivl ved oprigtigheden af det filmede øjeblik, bl.a. her:
  https://www.brighteon.com/22375a2f-1f93-44fe-8fb5-4a2d0b27298c

  N.B. Jeg er ikke specielt Qanon-informeret, men jeg synes scenen (også) ved døren er MEGET ‘fishy’…

 • The video at http://www.brighteon.com proves this shooting to be a hoax. These crises actors were let in the Capital building. The purpose was to accuse President Donald Trump of causing this riot. Now his Twitter account has been suspended. Now Congress is trying to impeach him.

 • Mike Adams: “But why would Trump still be refusing to concede while trying to make people think he’s conceding? The threat against Trump is that if he does not concede, dirty bombs will be set off. Trump is in a secure location and he’s fighting from there, alongside loyal forces of the US military who are preparing for decisive action against the deep state traitors who are desperate to remove Trump from power by any means necessary.” http://stateofthenation.co/?p=46390

 • Donald Trump: “To all of those who have asked, I will not be going to the Inauguration on January 20th.”

  If the President declares martial law it would be safer for him to stay at a US Air Force base.

 • Mike Adams: “We are in a state of war in this country run by the communist Chinese.”

  “Situation Update, Jan 9, 2021 – Big Tech and Leftists DECLARE WAR on conservative America”
  https://www.brighteon.com/92ccb90c-502a-4d05-b36c-dd29f68e97b1

 • Det er godt nok ikke kineserne, der styrer USA. Det er nærmere et lidt mere langnæset folkefærd

 • Michael Jaco: The Insurrection Act has been signed by President Trump. It puts the control of the country in the military’s hands. And President Trump is the head of the military. The dark energy is collapsing.”
  “Things Are Going to Move Quickly Now.”
  https://youtu.be/g0w0_npk6gw?t=50

 • From the pro-white website Stormfront. The article is: “Why Are 6000 National Guard Troops Arriving Now In DC?” https://www.stormfront.org/forum/t1328675/

  Comment: “Some sources are saying Trump is moving them into position to begin mass arrests.”

  Comment: “Hopefully the National Guard is there to tone down the chimpout when Delta Force, Marines, etc, starts making arrests. They will come in very quietly under cover of the National Guard presence. The list is long! Maybe 200K traitors.”


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //