Orbán: »Alle penge i verden kan ikke få os til at acceptere LGBT«

UNGARN: Ungarns premierminister udtrykker stærk modstand mod Den Europæiske Unions økonomiske afpresning vedrørende indvandring og LGBT-spørgsmålet. I et interview kritiserer han EU for at forsøge at påvirke Ungarns lovgivning ved hjælp af økonomisk afpresning.

ungarn premierminister Viktor Orbán. Foto: European People’s Party, CC BY 2.0, via Wikimedia Commons.

I et interview med Ungarns premierminister Viktor Orbán på fredag udtaler han skarp kritik af EU’s holdning til indvandrings- og LGBTQ+-spørgsmål. Han understreger gentagne gange, at penge ikke kan overtale landet til at indlede en udveksling af befolkningen eller give slip på homopropaganda.

– Der er ikke penge nok i verden til at tvinge os til at acceptere massetilstrømning og for at placere vores børn i hænderne på LGBTQ+-aktivister. Det er umuligt, sagde premierministeren.

Han fortsætter med at diskutere sin interaktion med EU-Kommissionens ikke-folkvalgte formand Ursula von der Leyen, hvor han hævder, at hun har fremført, at EU har to problemer med Ungarn.

– Det er fordi, Ungarn ikke lader indvandrere komme ind og ikke tillader LGBTQ+-aktivister blandt deres børn. Og dette er forkert ifølge det, de mener, at Europa står for. De skyr ingen midler for at nå dette mål, herunder finansielt pres for at ændre lovgivningen, forklarede Orbán.

Ifølge Budapest Times understreger han kraftigt, at Ungarn ikke vil bøje sig for EU’s økonomiske afpresning. Han påpeger vesteuropæiske lande som et skrækeksempel på, hvad der sker, når man tillader fri spredning af LGBTQ+-propaganda og åbner grænserne for fremmede racer.

– Ingen penge i verden kan overtale os til at lade dem tage vores land fra os. Vi vil ikke skabe den tilstand, vi ser i vesteuropæiske lande: terrortrusler, kriminalitet, parallelle samfund – jeg kunne fortsætte i det uendelige, sagde han.

Ungarns uvilje mod at acceptere fuld kulturmarxisme har længe været en kilde til spænding mellem landets ledelse og Bruxelles. Der har været drøftelser om at indføre EU-sanktioner mod Ungarn og fratage landet dets stemmeret i parlamentet.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //