Ortodoks præst i Athen: »Pave, du er en kætter!«

GLOBALISME: Mens pave Frans og ærkebiskoppen for den ortodokse kirke i Grækenland Ieronymos er gode globalister, udsættes de for skarp kritik af anti-globalister i deres respektive kirker.

Pave Frans og præsident Biden – to globalister. Foto: Public Domain via Wikimedia Commons.

Pave Frans‘ globalistiske, zionistiske og anti-hvide dagsorden er blevet påpeget flere gange af nationalister verden over.

Lørdag blev han buhet af, af en ældre græsk-ortodoks præst, mens han talte til et møde med lederne af landets ortodokse kirke.

»Pave, du er en kætter!« råbte præsten tre gange, netop da Frans ankom til ærkebiskop Ieronymos‘ residens i den græske hovedstad Athen.

Den protesterende præst faldt ned på jorden under en politianholdelse og blev derefter ført væk.

Frans viste ingen tegn på at han bemærkede præsten, da han gik ind i boligen til sit private møde med den ortodokse leder.

Hændelsen fulgte efter flere mindre protester mod paven under hans tidligere ophold på Cypern, som også overvejende er græsk-ortodokse.

Men da de to kristne ledere var samlet inde i Ieronymos bolig, kunne de næppe have været mere enige.

For eksempel kom de med en fælles udtalelse, der opfordrede kristne til at samarbejde for at »beskytte miljøet« og »tage sig af migranter«.

I modsætning til den protesterende ortodokse præst, bød ærkebiskoppen paven velkommen »med en følelse af ære og broderskab«.

Frans’ statsbesøg i Grækenland kommer 20 år efter, at pave Johannes Paul II aflagde sit første besøg i landet siden »det store skisma« i 1054 – og han brugte lejligheden til at bede om tilgivelse for de synder, katolikker har begået mod ortodokse »gennem uagtsomhed« gennem årene.

I lørdags gentog Frans bønnen om tilgivelse til Ioronymos og andre ortodokse præster.

 

»Migrations- og klimakrisen« – hellige spørgsmål

Lørdag fortalte Ieronymos til Frans, at han deler sin vision om at »knytte stærke bånd« for at møde »globale udfordringer« såsom »migrationskrisen og klimaforandringer«.

Ærkebiskoppen kom med en advarsel:

Hvis ikke verdenssamfundet, de magtfulde statsoverhoveder og internationale organisationer træffer dristige beslutninger, vil den stadigt truende tilstedeværelse af udsatte kvinder og børn på flugt fortsætte med at vokse globalt.

Han konkluderede:

Sammen må vi ryste klipper og mure for at forstyrre uforsonligheden hos verdens mest magtfulde.

Kilde:
Breitbart


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //