Over 11 millioner bor nu i det multikulturelle Sverige – kun 4 millioner arbejder

SVERIGE: Omkring 4 millioner af Sveriges indbyggere forsørger den resterende befolkning. På papiret har Sverige 10,4 millioner indbyggere, men hvis man indregner illegale indvandrere og personer med samordningsnummer, så har Sverige en befolkning på over 11,3 millioner.

Temabillede: Sverige lider under stor arbejdsløshed, men masseindvandringen fortsætter.

I en artikel på Arbetsmarknadsnytt advarer økonomen Johan Kreicbergs fra Svensk næringsliv, om at Sveriges kommende økonomiske krise kan blive langt værre end først antaget. Han fortæller, at færre personer i Sverige tager del i arbejdet på grund af voksende arbejdsløshed, sygefravær og fyringer under coronakrisen.

Antallet af mennesker som er ansat, på papiret, er fortsat højt. Men på grund af det øgede sygefravær, korttidsfyringer og korttidsfravær under coronakrisen, er det ikke alle ansatte der faktisk arbejder.

«Af totalt 10,4 millioner indbyggere i Sverige er det altså kun 4,1 millioner som arbejder for tiden», står der i artiklen. Desuden forventes antallet af ældre i landet at stige, hvilket er «yderst bekymrende ud fra et forsørgelsesperspektiv», hævder Kreicbergs.

Artiklen bliver fortsat kommenteret og diskuteres på Twitter, hvor blandt andet brugeren «kaptenspaner» kommenterer, at det er masseindvandringen som er den primære årsag til den øgede befolkning, og ikke den «voksende ældre befolkning».

Det svenske skattevæsen bekræfter desuden på Twitter, at de 870.000 indvandrere som hidtil ikke har statsborgerskab, og i stedet har fået et samordningsnummer, ikke regnes med i Sveriges 10,4 millioner indbyggere. Det betyder altså, at Sverige har en befolkning på omkring 11,3 millioner, eksklusivt alle illegale indvandrere som opholder sig i landet. Alle disse forsørges nu af 4,1 millioner indbyggere; groft sagt må 1/3 forsørge 2/3.

Kilder:
Arbetsmarknadsnytt


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Krautling says:

  Tja, altså siden 80% af svenskerne stemmer på dybt forræderiske partier valg efter valg, må man vel formode, at det er dét, de gerne vil? – Der er et eller andet grundlæggende galt med majoriteten af svenskere. Det er som om, at de ikke er helt til stede. De fleste har sådan et tomt og verdensfjernt blik i øjnene, ligesom deres retarderede statsminister.

  Har virkelig ondt af nationalistiske svenskere. Det må være et helvede at leve i, og det må være svært at holde sig på måtten, hvad angår retaliering.

 • Hvis Johan (igen) bliver stukket ned på gaden af Ali vil konsensus i hive-sindet bare hævde, at integrationen ikke er gået godt nok og at der fortsat må snakkes om at forbedre inklusionsmulighederne.

  Mental syge.

  (Danmark nærmer sig samme tankegang)


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //