Paludan anklages for at krænke mindreårige med seksuelle fortællinger

INDLAND: Med skjulte lyd- og skærmoptagelser er Rasmus Paludan blevet afsløret i hvordan han taler om sex med mindreårige drenge.

Da Red Barnet fik forelagt et udpluk af det materiale, Ekstra Bladet havde gravet frem ved at infiltrere Rasmus Paludans Discord-server »Dansk Ungdom«, hvor han har grov sexsnak med børn, meldte de ud, at de på den baggrund ville anmelde sagen til politiet.

Det er nu sket fredag eftermiddag, bekræfter Red Barnet til Ekstra Bladet.

Anmeldelsen er ifølge Red Barnet sendt per mail til Nationalt Cyber Crime Center – også kaldet NC3.

Hos Red Barnet understreger man, at det er sagen og de krænkelser, man vurderer er strafbare, der er meldt til politiet, og ikke Rasmus Paludan som person.

– Red Barnet kan bekræfte, at organisationen har indgivet politianmeldelse i sagen. Red Barnet er blevet gjort bekendt med dele af det materiale, som Ekstra Bladet er i besiddelse af, og har vurderet, at noget af indholdet kan være ulovligt og blufærdighedskrænkende, lyder det fra verdens største uafhængige børneorganisation.

Ekstra Bladet besøgte tidligere fredag Red Barnet i domicilet på Rosenørns Allé i København.

– Hvad er det specifikt i klippene, der gør det egnet til en anmeldelse?

– Når vi vælger at politianmelde, er det, fordi vi kan se, at der tilsyneladende er tale om børn under 15 år, som bliver eksponeret for alvorlige og nedværdigende seksuelle historier over tid, hvor de selv bliver inddraget i historierne, siger psykolog Ane Lemche fra Red Barnet og fortsætter:

– Historierne er ekstreme i deres indhold, og det er meningen, at man som tilhører skal sidde og grine ad det og kunne holde ud og kunne tåle at være en del af det her univers. Det er ikke sundt for børn, og vi mener, at politiet bliver nødt til at tage stilling til, om det her er ulovligt, lyder det fra psykologen.

Kilde:
Ekstra Bladet


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Så den homofile Paludan er pædofil?

 • Jeg kan ikke lige gennemskue Paludan, men hvem kan dét?
  Han er tydeligvis ikke helt moralsk rask, men HVEM har iscenesat projekt Paludan??? (“Look here, but not there…” – klassisk strategi fra den skjulte (jødiske) magt)

  Hans side henviste selv til artiklen https://tv.frihedensstemme.dk/2021/08/27/selektiv-forargelse-og-moralisme/ hvor et hurtigt skriv omtaler pressens ‘selektive forargelse’: at det tilsyneladende er okay (?) for mainstream medier at dyrke lange tissemænd i børnehøjde og det er helt ok at udnævne en politiker – som har udnyttet sin status til at have sex med en 15 årig, – til udenrigsminister, men nu får de selvsamme medier en FEST ud af at udstille og udskamme Paludan, som – trods alt – ikke gør noget ulovligt, eller har sex med en 15 årig..
  Så langt, så godt.

  Når dét så er sagt, så må man jo bare tage sig til hovedet her.
  Hvad i ALVERDEN laver dén mand på “Discord” og snakker seksuelle snakke med unge mænd? Og den selvsamme mand ønsker at være et “danernes lys” og måske en folkekær politiker? Et forbillede for unge, der snakker om store pikke? :-0
  Og selv om han i givet fald MÅTTE have homofile lyster (?), er man sgu da for DUM at udstille sig selv på en discord server, og så med sådan et sprog??
  Total selvmord og guf for en presse, der har til opgave at karaktermyrde ham, i enhver given lejlighed.

  Paludan er ellers intelligent nok på mange områder (og formåede at oplyse mange om befolkningsudskiftningen til FV19), meeeen han kommer nok ikke til at spille nogen som helst positiv rolle i en frihedskamp. Ærgeligt at en tilsyneladende patriotisk/nationalsindet politiker skal kædes sammen med skumle, perverse snakke online.
  Men det var måske dét, der var meningen?

 • Ja, men ligemeget hvad, så er Paludan en, som de antihvide ønsker at pille fra hinanden, ligesom de gjorde Glistrup.

  Nu mindes jeg, om et afsnit i Turner Dagbøgerne, hvor en antihvid systemtro valgte at prøve at høste frugterne, ved sin anti-hvide ageren.

  Kan du også huske den del? ANTIHVIDE Der nu læser.

  Og kan du huske den del hvor den antihvide finder sin egen kone på stuegulvet? Blot et udsnit af bogen. The Turner Diaries.

 • > Henning
  Du bruger to smædende adjektiver i ét spørgsmål.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //