Paludan er klar til folketingsvalg

POLITIK: Stram Kurs har lørdag kl. 7.30 indsamlet 20.981 vælgererklæringer og er nu opstillingsberettiget til folketingsvalg.

Rasmus Paludans islamkritiske parti, Stram Kurs, har samlet 20.981 vælgererklæringer og er nu klar til at stille op til folketingsvalget oplyser Økonomi- og Indenrigsministeriet. Det kræver 20.109 vælgererklæringer, at blive opstillingsberettiget til folketingsvalget.

Når et parti har anmeldt sig som opstillingsberettiget, gennemgår Økonomi- og Indenrigsministeriet partiets vælgererklæringer med henblik på at vurdere, om partiet har indsamlet det fornødne antal gyldige vælgererklæringer.

‘Ministeriet forventer at kunne træffe afgørelse inden for ca. to uger. Hvis valget udskrives, inden ministeriet har truffet afgørelse, er partiets anmeldelse rettidig. Det afgørende er, at partiet har anmeldt sig senest 15 dage inden valget kl. 12. Det har ingen betydning, om ministeriets afgørelse først træffes efter denne frist,’ oplyser pressechef Mette Gerlach.

Vælgererklæringerne begyndte at vælte ind, da Rasmus Paludan blev angrebet på Nørrebro, efter han havde brændt koranen af.

Stram Kurs ønsker ifølge sin hjemmeside blandt andet at forbyde religionen islam, udtræde af internationale konventioner om flygtninge, udvise alle ikkevestlige personer, der har fået asyl, og udvise alle ikkevestlige personer, der ikke er statsborgere.

Personer, der har fået statsborgerskab, skal ifølge partiet have det vurderet og i udgangspunktet annulleret.

Smuthul i loven

Rasmus Paludan har benyttet et smuthul i loven til indsamling af vælgererklæringer – også selv om Økonomi- og Indenrigsministeriet tre gange har bedt partiet om at følge reglerne.

Ministeriet har kontaktet Stram Kurs 14. januar, 12. februar og 19. marts i år og bedt partiet om at overholde en regel om betænkningstid i forbindelse med vælgererklæringer, fortæller Christine Boeskov, valgkonsulent i ministeriet.

– Vi har ikke fået nogen indholdsmæssige svar tilbage. Vi har fået bekræftelse på, at partiet har modtaget henvendelsen, og at Stram Kurs selvfølgelig vil overholde reglerne. Partiet skrev, at vi senere ville høre nærmere fra en af partiets sekretærer, men vi hørte aldrig noget, og partiet overholder fortsat ikke reglerne, siger Christine Boeskov.

Kilde:
Paludan er klar til folketingsvalg


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Det bliver fedt at se ham til partilederrunder på TV. Han skaber totalt røre i samfundet og han gør alle sofadanskerne usikre, hvilket er pissefedt. Paludan vil medhjælpe til at accelerere samfundsforfaldet, hvor vi i sidste ende vil sejre. Hil sejr!

 • Martin H says:

  Det bliver god underholdning

 • Martin Durvad says:

  Nu skal erklæringerne først godkendes af (((systemet))) før han er opstillings berettiget.

 • Det er virkelig gået stærkt med vælgererklæringerne til partiet Stram Kurs efter urolighederne på Nørrebro.

 • Det burde være ret nemt for Den Nordiske Modstandsbevægelse at overbevise en god del af Paludantilhængerne at jøderne sammen med de danske folkeforrædere (dem som Paludan kalder de 2000 danske fjender) er skyld i masseindvandringen og befolkningsudskiftningen. Det og så hvis i kan overbevise hans tilhængere om at homosexualitet ikke er normalt eller positivt, så kommer mange til at melde sig ind i DNM. Indtil da så vil jeg opfordre alle til at stemme taktisk på ham, da hans politik er et skridt i rigtig retning. Hans hovedpolitik er næsten det samme som punkt 1 og han går også ind for en udmelding af EU. Samtidig så foragter han også de danske folkeforrædere
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/paludan-nu-begynder-vores-arbejde-for-at-bevare-danmark-for-danskerne/7611172

  – Hvordan vil du føre valgkamp?

  – Jamen, jeg skal tøjle og beherske min foragt for de politikere, der har ført landet ind i den dybe krise, som nationen står over for. Da vil jeg gøre mit yderste for, at det ikke skinner for meget igennem. For det kan man ikke bruge til så meget. Men jeg føler helt klart, at mange danskere bakker op, fordi de deler min træthed over, at nutidens politiske, såkaldte ledere har ført nationen ind i en dyb krise, hvor vi er blevet overtaget af fremmede fjender, der ønsker at dræbe og fornedre danskerne.

  Der står også noget om folkeforræderne her

  Retsvæsen

  Vores politik vedr. retsvæsnet, som bl.a er Danmarks Domstole, Politiet og Kriminalforsorgen er af stor betydning for, hvordan vi vil redde Danmark.
  De Fremmede Fjender og Den Femte Kolonne

  Et stort og effektivt politi er ganske nødvendigt for at bekæmpe De Fremmede Fjender, som er udlændinge i Danmark, der hader Danmark og danskerne. Disse er oftest også kriminelle. Samtidig skal politiet medvirke til at bekæmpe Den Femte Kolonne, der et meget lille antal danskere, der hjælper De Fremmede Fjender med at undergrave Danmark.
  Politiet

  Vi er tilhængere af en politistyrke på 30.000 politifolk. Vi mener, at en betragtelig mængde af disse skal være specialiseret udlændingepoliti, der alene har fokus på at opspore og udsende illegale migranter og i øvrigt medvirker til storstilede tvangsmæssige hjemsendelser af muslimer og andre, der ikke har grundlaget for at bo i Danmark.
  Forskel på rettigheder

  Da ikke-danskere er her som gæster, så er det ganske rimeligt, at danskere og ikke-danskere i Danmark ikke har de samme rettigheder. Vi er tilhængere af, at danskere, der lever op til krav om god vandel og årlig skydeprøve kan få lov til at bære våben. For kriminelle og enhver ikke-dansker skal dette ikke være tilladt.
  Udvisning

  Jeg ved godt at det nok ikke er lige så nemt at shille Stram Kurs her som på Dagens Blæser men jeg vil dog gøre forsøget. Jeg ser deres politik alt for moderat på flere områder men stadigvæk et ret stort skridt væk fra KlovneDanmark. Det er det bedste man kan håbe på at SofaDanmark støtter og jeg tror ikke at der kommer noget bedre i lang tid som har en chance for at komme ind i Forrædertinget.

  • Han er god til at accelerere samfundskollapset, men enhver fantasi om total sejr før systemet bryder sammen er udelukket. Han kan hjælpe lidt her og der, men han har ikke en kerneideologi han kan køre efter som doktrin. Hans ideologi består i at smide med koraner og smide racefremmede ud af landet. Så langt så godt, men der er langtfra tale om en sandfærdig verdensanskuelse her. Det er udelukkende nationalsocialismen der er den sande verdensanskuelse. Sneaky nazi taktikken har fejlet. Man kommer ikke uden om jødeproblemet og systemet vil aldrig tillade sand modstand inde for deres dør. Derfor skal enhvert mål være, og alt energi skal målrettes efter, at vælte systemet, før der kan bygges noget nyt. Indtil da er det ønsketænkning der aldrig kan lade sig gøre.

   Det er nemmere at nå halvvejen, end det er at nå hele vejen, men hvis du alligevel ikke har tænkt dig at nå i mål, kan det være fuldstændigt lige meget. Vi nationalsocialister ønsker ikke at prøve at gå på kompromis og reformere en lille smule. Vi ønsker den totale omvæltning af hele verdensorden. Intet mindre. Og vi anerkender også at jøderne og forræderne vil holde fast til det sidste og kæmpe for hver en bid af deres magt. Derfor vil de aldrig tillade et magtskifte til vores fordel, selvom 70% af befolkningen stemte på os.

   Nordisk Revolution, Er vor mission!

 • KorpenFlyger says:

  Det ser ud til at han kun er i stand til at se konsekvenserne istedt før den rigtige problemstilling som så er jødisk inflydelse og degenereret påvirkning af alle dele af samfundet. Han er i trang af en rådgiver fra modstandsbevegelsen.

 • Steffen O says:

  Hvorfor er der ikke en fra NMB eller støtter som har stillet Paludan de spørgsmål? Der er livestream til hans demonstrationer og man kommer hen til ham en af gangen. Hvorfor er der ikke en der har taget til en af hans demonstraioner og stilt spørgsmål?
  Idag er også en mulighed, SK holder demonstration i Kokkedal kl 19.

  • Jonas says:

   Jeg har stillet ham flere spørgsmål, men først blokerede han mig på Facebook. Derefter på Youtube. Det var spørgsmål stillet i en høflig tone.

 • Jonas says:

  3 partier på den yderste højrefløj, og alle tre fedter for jøder. Det eneste der er sket med Paludans ankomst er en yderligere splittelse.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //