Parlamentarismen fordrer islamisme i det danske samfund

PARLAMENTARISME: Folketingspolitiker Sikandar Siddique fra partiet Frie Grønne ønsker, at Folketinget skal tillade muslimsk tørklæde i politi og forsvar – Enhedslisten og Radikale Venstre er enig.

Frie Grønne, Enhedslisten og Det Radikale Venstre.

Den racefremmede formand for det venstreekstreme parti Frie Grønne, Sikandar Siddique, fremsatte et beslutningsforslag om ret til at bære religiøse symboler i Forsvaret, Beredskabet og Politiet. Forleden var forslaget til 1. behandling i Folketinget som pkt. 21 på dagen.

Beslutningsforslaget fremlagt af især Frie Grønne emmer af kulturmarxisme: Ligestilling, inklusion, mangfoldighed og multikultur. Og for at ingen et øjeblik skal tro, at Frie Grønne med en muslim i spidsen kun arbejder for muslimer, medtages for syns skyld jøder, som om denne gruppe nogensinde har savnet særrettigheder.

Forsvarsministeren støtter imidlertid ikke forslaget og argumenterer, at de tre instanser Forsvaret, Beredskabet og Politiet er underlagt uniformsbestemmelser, for at skabe ensartethed og genkendelighed – og at forsvarskommandoens egen vurdering er, at det ville medføre en sikkerhedsrisiko, hvis man indfører religiøse beklædninger.

Begrebene sikkerhedsrisiko og ensartethed mødte absolut ingen forståelse fra Enhedslistens Eva Flyveholm, som i øvrigt mente, at påklædningsreglementet burde opdateres og opfordrede regeringen til at finde ud af hvordan.

Den pakistanske politiker i Folketinget Sikandar Siddiques multikulturelle forslag blev også mødt med opbakning af en anden racefremmed politiker, Samira Nawa fra Radikale Venstre. Hun kunne på partiets vegne oplyse, at Radikale Venstre for ti år siden var kommet med forslag om, at kvindeligt politi skulle have lov til at bære tørklæder, og stadig støtter et sådan forslag.

Anne Valentina Berthelsen oplyste, at Socialistisk Folkeparti syntes, det var gode betragtninger, for vi skal ”omfavne multikulturelt”. Socialistisk Folkeparti var meget sympatiske over for forslaget, mente at intentionen var god, men at forslaget dog var for bredt og ukonkret, så SF ville ikke støtte det.

 

Parlamentarismen

Selvom forslaget mødte modstand fra Forsvarsministeren og flertallet af de øvrige partier, viser dette beslutningsforslag, hvordan parlamentarismen spiller fallit i folkets tjeneste.

I takt med masseindvandringen, de fremmedes vækst i Danmark og et politisk system, som ikke kræver andet af dets politikere, end at andre ligesindede stemmer på dem, kan selv den mest forstokkede se i en nær fremtid, hvordan denne form af demokrati vil blive oversvømmet med partier og politikere med fremmede rødder – og modstanden mod dette multikulturelle forslag vil blive til opbakning af de, som ikke ved hvad Danmark er.

At Siddique og hans fremmede støtter ikke har den vageste idé om hvad Danmark er, kom til udtryk i den simple påstand fra pakistaneren i behandlingen af beslutningsforslaget, da han hævdede, at ”rigtigt, rigtigt mange, der bærer tørklæde, gerne ville være en del af fællesskabet, samfundet og tjene ”fædrelandet”, hvis bare de kunne få lov til at bære religiøse symboler”.

Men Danmark er ikke fædreland for de fremmede, ikke et arbejdsfællesskab eller bofællesskab – men et folkefællesskab. Et folk defineres som en gruppe mennesker som karakteriseres ved arvelig anatomiske, fysiologiske og sjælelige egenskaber, som er begrænset i deres variationsbredde. Fra et genetisk standpunkt er et folk en folkegruppe som har del i en fælles genpulje.

Parlamentarisme, især i kombination med masseindvandring og mediers folkeforførelse, er ikke blot en hæmsko for udviklingen af et sundt samfund, men også en direkte trussel mod folket.

 

Bliv en del af Modstandsbevægelsen!


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Fandeme fedt at Jacob Vullum Andersen er tilbage på siden!

  1488! Hil Sejr! Husk de 8 ord!

  ”Eksistensen af vores folk er ikke til forhandling”

  Vi vinder. Revolutionen begynder med dig!

  https://discordapp.com/invite/NHzugB6

 • Siddique er jo også tidligere medlem af Hizb ut tahrir og sympatisere stadig den dag idag med dem, det er jeg 100% sikker på.

 • Muslimer skal self have lov til at bære tørklæde så de ikke bliver for Danske, ligesom Jøderne skal have lov til at gå med deres gule stjerner. så er de racefremmede bedre forberedt til når de bliver sendt hjem til deres eget land


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //