Pas på counterjihad-bevægelsen!

KOMMENTAR: Rasmus Paludan ser ud til at ville øge afbrændingerne af ​​Koranen i Sverige. Uundgåeligt puster dette nyt liv i counterjihad-bevægelsen, som distraherer hvide fra at se de virkelige grunde til, at muslimerne er her.

Invasionen af ​​ikke-europæiske mennesker har foregået i Norden i lang tid. I de seneste årtier har det taget proportionerne af en masseinvasion. Counterjihad-bevægelsen er et svar på denne invasion. Skridtet fra etablissements nuværende ideologi om partidemokrati, liberalisme og jødedom til counterjihad-bevægelsen er ikke langt. Counterjihad-bevægelsen er for partidemokrati, for liberalisme, for homoseksualitet, for det jødiske folk.

De mener, at islam truer liberalismen. En problemformulering, som ikke er forkert. Der findes også zionistiske kristne elementer i bevægelsen, men hvis muslimerne havde valgt at afvise Allah og i stedet acceptere Jesus og det jødiske folk, ville de kristne zionister bestemt ikke have haft noget problem med at bringe millioner af ikke-europæiske mennesker hertil.

Det blev derfor naturligt, at når folk opdagede udlændinges indtog  i det nordiske samfund, vedtog de det counterjihadistiske synssæt. Selv for folk, som generelt ikke kan lide udlændinge, da de i kraft af religionskritik forsøgte at overtale andre mennesker til at stoppe indvandringen.

Counterjihad-bevægelsen blev ansat af etablissementet, som går ind for et multikulturelt samfund, og der ligger skillelinjen. Både counterjihadisterne og etablissementet går ind for et multietnisk samfund. Derfor fik de også fjender i nationalistiske rækker og især fra nationalsocialistiske. Counterjihad-bevægelsen med dens forklaringsmodel om, at islam er problemet, fik stadig sværere ved at forklare dens verdensbillede, da selv udlændinge, der ikke var muslimer, også begik forbrydelser – selv dem der bekendte sig til den kristne tro. Det er især vanskeligt for den at forklare den høje kriminalitetsrate blandt kristne afroamerikanere i USA.

Bevægelsen, der går ind for et multietnisk samfund, bekymrer sig ikke om, at hvide mennesker udkonkurreres racemæssigt. Counterjihadisterne mener nemlig, at det ikke betyder noget, at de hvide bliver et mindretal i deres egne lande, så længe det ikke er muslimer, der udgør flertallet. Flere hvide begynder at forstå, at evolution ikke kun gælder for dyr, men også for mennesker, at de forskellige mennesker har udviklet sig forskelligt, da de har spredt sig rundt på jorden. Dette betyder naturligvis, at hjernen i de forskellige etniske grupper også har udviklet sig i forskellige retninger. Derfor har samfundet ikke været “naivt“, som vores politikere og ledere hævder. Samfundet har været fordummet, primært fordi folk er blevet tvunget ind i marxistiske og liberale ideologier, hvor racetænkning er forbudt. Dette er det virkelige grundlæggende problem, som hvide mennesker overalt i verden har i dag.

Du kan ændre din gud og bønnebog, men du kan aldrig ændre din race. Hvis du er født hvid, kan du ikke blive sort eller omvendt. Dette forstås af alle, der ikke er hjernevasket. Da du ikke kan ændre din race, er det væsentligt vigtigere at anvende racespørgsmålet i samfundsspørgsmål, end bekymre sig om hvorvidt personen er muslim eller ej. Dette begynder hvide at forstå mere og mere, meget takket være Nordfronts oplysningsarbejde.

Det andet problem er, at nationalister og især nationalsocialister påpegede, at jødiske grupper rundt om i verden støtter migration til vestlige lande. Da counterjihadisterne er zionister og jødefanatikere, angreb de sandheden, men så længe folk er villige til at blive oplyst, vil det være svært at bortforklare klare beviser for en sådan. Den liberale zionistiske Jødiske Ungdomsforening i Sverige viste dette gennem sit Tweet under Koran-afbrændingen i Malmø. For ikke at glemme er, hvordan jødiske individer tweeter om, hvor meget de hader hvide mennesker, mens de foregiver at være hvide. For dem der ønsker at se mere. Deltag i The Noticers Telegramgruppe.

Årsagen til at støtte masseindvandring i europæiske lande er at beskytte den jødiske gruppe i landet ved at skabe et multietnisk og multikulturelt samfund. Det multikulturelle samfund bliver en effektiv beskyttelse for den jødiske gruppe, da der i et sådant samfund ikke er et hvidt etnisk flertal, der potentielt kan angribe jøderne, hvis de hvide føler, at det er berettiget. Dette kan læses om i min tidligere lange artikel. Jødisk indflydelse – er det godt for svenskerne?

Vi er rørte og glade over at se, at der findes støtte til den muslimske befolkning i Malmø efter den planlagte afbrænding af Koranen. At brænde Koranen er ikke ytringsfrihed, det er ren og skær islamofobi. JUS fordømmer stærkt al form for intolerance og racisme.

Fra min tidligere artikel vil jeg igen fremhæve, hvad counterjihadisten Kent Ekeroth har sagt. Han er medarbejder i det zionistiske onlinemagasin Samhällsnytt.

Kent Ekeroth: “Jøderne er nyttige idioter for muslimer.”

Får I meget støtte fra jødiske organisationer?

– Ude i Europa, ja. Men ikke i Sverige, som altid er håbløst bagefter. De jødiske grupper her er ekstremt liberale, værre end Folkepartiet. De er hjernevasket på svensk måde. De forsvarer multikulturalisme og masseindvandring, fordi de mener, at det beskytter dem. Hvis man handler, afviser man de nationale partier – så står man der uden venner.

– Jøderne er nyttige idioter for muslimerne, siger han. […] De vil have os til at være racister og forfærdelige, fordi de er liberale, 90 procent af alle jøder, jeg møder i Sverige, er folkepartister.

Ideer, som han også går ind for i et interview i Times of Israel.

Selvom Kent Ekeroth er klar over, hvor den jødiske gruppe i Sverige står, nævnes de aldrig som et problem på Samhällsnytt. Som person af jødisk afstamning har han det rette alibi til at gøre dette uden at blive angrebet som en antisemit af det venstre-liberale etablissement i dag. Alligevel gøres det ikke. På den anden side har Ekeroth og resten af ​​redaktionen ikke noget problem med at angribe repræsentanter fra andre etniske grupper, og især fra den svenske etniske gruppe, når de går imod deres interesser.

Når den jødiske gruppe er blevet fremhævet, er artikler blevet censureret. Dette indikerer, at de sætter den jødiske gruppe først, selv før svenskerne, og at de to forskellige politiske orienteringer i den jødiske gruppe kæmper om, hvad de selv anser for at være bedst for den jødiske gruppe. Et udgangspunkt som den jødiske gruppe ofte har Ifølge jødinden Ingrid Lomfors.

At vælge det rigtige parti: “godt for jøderne?”

Nu er det snart tid til at vælge en regering. Valget står mellem den siddende borgerlige alliance eller den rød-grønne blok. Hvordan vil jøder i Sverige stemme?
En klassisk kommentar i jødiske kredse er “hvad er godt for jøderne?”. Det lyder måske selvoptaget, men politiske valg kan få fatale følger.

/ Ingrid Lomfors i Judisk Krönika

For at hamre på min pointe vil jeg gerne påpege, at Den Nordiske Modstandsbevægelse ikke har noget problem med at kalde politikere fra sie egne etniske gruppe forrædere. Dette gøres i alt fra tekst til slogans ved demonstrationer. Hvis Den Nordiske Modstandsbevægelse havde vedtaget Samhällsnytts holdning, ville hvide aldrig være blevet angrebet i deres tekster, hvilket viser, hvor skæv proceduren er på Samhällsnytt.

Hvis Samhällsnytt satte kristne først, ville de have været i stand til let at rapportere om hændelser, hvor jøder angriber kristne i Israel. Men de gør ikke dette, derfor er de kristne ikke primært beskyttet, men jøderne.

I flere artikler har den politiske chefredaktør Mats Dagerlind ideologisk angrebet racetænkning og identitetspolitik. Men jeg har aldrig set ham angribe dem, der bruger identitetspolitik mest, nemlig det jødiske folk. At angribe afrikanere, asiater, europæere fungerer godt, men ikke jøder. I stedet fremhæves den jødiske gruppe som særlig beskyttelsesværdig, selvom de hvide er mere berørt af multikulturen. Mens det jødiske folk kræver skatteydernes penge for at få højere beskyttelse end det almindelige svenske folk, bliver svenskere, der ønsker mere beskyttelse mod udlændinge, portrætteret som forkastelige, fremmedhadende og racistiske i medierne, der i Sverige ejes af den jødiske liberale Bonnier-familie. Dette jødiske ejerskab er heller ikke noget, som Samhällsnytt vælger at informere sine læsere om.

Counterjihad-bevægelsen får bogstavligt talt en genantænding

Rasmus Paludan og hans Koran-afbrændende handlinger er bestemt en måde at genoplive counterjihadisterne på. Disse aktioner fremhæves især af Samhällsnytt. Disse handlinger skaber også vrede blandt dele af de muslimske troende, hvilket fører til optøjer og ødelæggelse. Dette er effektivt, da forskellene i de forskellige befolkningers opfattelse af, hvad der er acceptabel adfærd, visualiseres meget tydeligt gennem optagelser af optøjerne.

Fokus flyttes igen til muslimer i stedet for hvor det skal være, nemlig kritik af den globalistiske liberale verdensorden ledet af en hvid og jødisk elite. Muslimer er ikke kommet ind i Norden med vold og magt; de er frivilligt blevet lukket ind af magthavere, der er kapitalister, partiparlamentarikere, liberale, jødefanatikere og globalister, disse er hvides grundlæggende problemer. Således bør alle, der ønsker forandring primært fokusere på disse og ikke distraheres af problemer, der er opstået som et resultat af deres politik.

Nu tænker de, der sætter pris på Koran-afbrænding måske, hvorfor Paludan ikke kan gøre sine ting, og jeg kan gøre mine ting. Begge kan vel gøre deres ting forskellige steder? Som svar på dette vil jeg som nationalsocialist påpege, at jeg ser Paludan som en ideologisk fjende, han er en “racistisk” homoseksuel, jødefanatisk liberal. Interessant nok har medierne i Danmark, som ofte beskytter homoseksuelle, i stedet brugt hans homoseksualitet som et våben mod ham. De har afsløret hans aktiviteter på homoseksuelle datingsider, at han har haft et websted kaldet smukmand.dk, og at politiet har været involveret, fordi han chikanerede en ung mand for meget i løbet af sine studier. Dette kan læses om her og her.

Ikke-europæiske folk producerer flere børn og kan derfor ekspandere deres leverum på europæernes bekostning i Europa, og dermed er deres folk mere vital end europæere. Disse folk kommer fra lande i Mellemøsten, som ser liberalisme og en demokratisk stat i et negativt lys. Der bliver homoseksualitet ofte kriminaliseret, og undertiden udføres dødsstraf over homoseksuelle. Irans tidligere leder forklarede, at der ikke er homoseksuelle i Iran for det vestlige publikum på det berygtede Columbia University i USA.

Vi ved af erfaring, at det ikke er ualmindeligt, at homoseksuelle mænd slutter sig til counterjihad-bevægelsen, da de ønsker at beskytte deres homoseksuelle liv i vestlige lande. Paludan er således sandsynligvis en af ​​mange, der ønsker at beskytte sit eget seksuelle liv mere, end han er interesseret i virkelig at forbedre samfundet.

I Stram Kurs’ partiprogram står der, at visse udlændinge skal deporteres, men et fremmed folk, der ikke skal deporteres, er selvfølgelig jøderne. Dette til trods for at jødiske menigheder i Danmark opmuntrer til  multikultur med muslimer, ligesom de gør i Sverige.

Paludan, der skabte Stram Kurs, ønsker således, at en del af de ikke-europæiske indvandrere skal deporteres, så dette er endnu et mellemmælksparti, der ikke tænker racemæssigt. Stram Kurs konkurrerer således med dem, der ønsker at foretage en reel ændring og ikke bygge modstanden på allerede beviste liberale kætterier. Den danske gren af Den Nordiske Modstandsbevægelse er et så sundt alternativ, hvis man vil sætte hvide mennesker i front i stedet for jøder.

Et andet vigtigt argument er også, at folk generelt har svært ved at tænke i flere led. Da det jødiske folk ikke er ude på gaden for at skabe optøjer i deres navn, bliver det derfor vanskeligt visuelt at vise forskellene i europæernes tænkning og jødernes tænkning. Ofte behøver folk at læse op og ikke lade sig overvælde af deres følelser, så snart de ser, at nogle mennesker, der tror på islam, udfører optøjer i Sverige.

Vi må heller ikke glemme de erfaringer, der blev draget fra tiden med EDL og zionisten Tommy Robinson. Når EDL begyndte at fokusere på hvide, opgav Robinson organisationen, og den zionistiske finansiering forsvandt. Ikke underligt med hensyn til, hvad Nick Griffin fremsætter i sin rapport What lies behind the English Defence League? – Neo-Cons, Ultra-Zionists and Their Useful Idiots.

Rasmus Paludan tager sigter mod at udføre ny koran-afbrænding i Sverige, de har allerede brændt en i Stockholm. Politiet forventer optøjer og uroligheder. Hvide mennesker må holde hovedet koldt, hvis der bliver optøjer og aldrig glemme, hvem der faktisk skabte dette samfund!

/Marcus Hansson


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //