Patriot Front i USA demonstrerede mod det jødiske bankvælde

NATIONALISME: Amerikanske Patriot Front demonstrerede udenfor Federal Reserve Bank i Chicago.

Patriot Front, 4. juli i Chicago, Illinois, USA.

Aktivister fra den amerikanske nationalistiske organisation Patriot Front demonstrerede midt i hjertet af det globale bankvælde. På USA’s uafhængighedsdag, d. 4. juli, marcherede de mod den privatejede «Federal Reserve Bank» i Chicago, Illinois.

Patriot Front protesterede mod det finansielle tyranni og til forsvar for national suverænitet og kollektiv frihed.

Frederic Pine lagde tirsdag billeder fra demonstrationen ud og kommenterede aktiviteten på Twitter:

Når «smeltediglen» nu koger over, kommer vi ikke til at glemme hvem som hældte den over os. Vi kommer ikke til at glemme dem som styrtede Amerika til sin største tids fortvivlelse, for nogle få cent på dollaren. Nu er tiden inde for at organisere sig og overvinde fjenden.

Et lys i hjertet af mørket: Patriot Front mod den privatejede centralbank.

Udtrykket «smeltedigel» (the melting pot) er efter den jødiske teaterforfatter og forkæmperen for kulturel pro-semitisme og zionisme i Storbritannien, Israel Zangwill (død 1926), blevet referencerammen for at beskrive multikulturalismes USA.

Zangwill arbejdede tæt sammen med zionismens fader Moses Hess’ discipel Theodor Herzl. De kæmpede begge på forskellige måder for at udvide den jødiske magt. Mens Herzl forsøgte at opbygge forenede jødiske lande, forsøgte Zangwill at udvide den jødiske dominans ved at kolonisere værtslande med jødisk magt; i forskellige dele af Amerika, men også på kontinenterne i Afrika, Asien og Australien.

Gennem hele deres tilstedeværelse i Amerika har de kæmpet for at maksimere indvandringen, hvilket de har lykkedes at gøre, og skabte således en racemæssig og kulturel smeltedigel, hvor racerne nu kæmper mod hinanden, som det er vist i de seneste raceoptøjer udført af Black Lives Matter-bevægelsen.

Federal Reserve Bank blev oprettet i 1913 af velhavende jøder – i juleferien – så de kunne være i fred for hvide og kristne ikke-jøder, som fejrede jul.

Patriot Front skriver i sit manifest, at:

Amerika har brug for en generation af modige mænd, der frygtløst møder alle trusler mod deres kollektive interesser. En generation formet af stålet i dens bestræbelser for at realisere sin storslåede vision om en ny nation. Denne samling af de pålidelige – de sande arvinger i Amerika – vil føre vort folk fremad.

For at danne en ny og retfærdig stat må vi først indpode en reformeret national ånd blandt vort folk – et folk fri for byrderne af den moderne verden og et folk med en passion for at se sig selv som frie.
Sammenhold og enhed i vort folk vil være det mest magtfulde våben, der bruges i vores utrættelige kamp for nationen og dens tidløse sag. Enhver sjæl, der legemliggør kampen, vil være en uundværlig del af vores forenede engagement i national suverænitet og kollektiv frihed.

Du kan læse mere om Patriot Front på organisationens hjemmeside.

Læs også:
Modstandsbevægelsen mødte Patriot Front


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Asbjørn Nielsen says:

    De gør et godt stykke arbejde.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //