Patriot Front indtog Washington

USA: Den nationalistiske organisation Patriot Front ønsker at skabe et nyt kulturelt selvstyre for den europæiske race. Lørdag marcherede omkring 200 medlemmer i den amerikanske hovedstad for at gøre opmærksom spørgsmål som befolkningsudveksling og angreb familien.

Patriot Front i Washington. Billede: Patriot Fronts Telegramkanal.

Patriot Front (PF) er en organisation, der er kendt for sin stenhårde disciplin, sine veltrænede medlemmer og sine spektakulære aktioner. Et velkendt slogan, som er et tema PF’s hjemmeside og som man hører og ser ved dens aktioner, er »Life! Liberty! Victory!«. Under overskriften »Life« hjemmesiden kan man en forståelse af, hvem og med hvilket formål organisationen eksisterer.

Vores folk, født af denne nation af vores europæiske race, må forny sig som et nyt kollektiv, der er i stand til at hævde vores ret til kulturel uafhængighed.

I PF’s manifest står der også, at de ønsker at omdanne Amerikas Forenede Stater til en stat af og for folket, som de mener har ret til landet:

Det moderne Amerika er ikke meget mere end en økonomisk zone, hvor dollaren anvendes. Der findes ikke længere en fælles kultur grund af den internationaliserede indvandring.

Enhver handling, der foretages for at løse et problem, er udelukkende et middel til at forsinke det uundgåelige. Intet ved det nuværende system er holdbart.

Marcherede mod hovedstaden

Den 13 maj indtog Patriot Frontaktivister den amerikanske hovedstad, Washington. Daily Mail kalder PF for en »hvid magtgruppe« og siger, at politibetjente eskorterede de omkring 200 »ekstremister« for at holde dem adskilt fra en lille gruppe moddemonstranter.

Mændene bevæbnet med skjolde og utallige amerikanske flag og bannere med budskaberne »RECLAIM AMERICA« og »STRONG FAMILIES MAKE STRONG NATIONS« marcherede i god ro og orden til Washington Monument, hvor lederen Thomas Rousseau holdt en tale.

Medierne vil sige, at vores idéer er farlige, og at det er farligt at gennemføre dem. Men det gør de, fordi de frygter for fremtiden, hvilket vi ikke gør. Den, der gemmer sig, når han og hans synspunkter bliver fortalet, har fra begyndelsen ikke ejet sine overbevisninger, sagde Rousseaus megafon.

I et indlæg PF’s officielle Telegramkanal forklares formålet med aktionen:

Aktionen blev gennemført for at fremme ideerne om frihed og suverænitet, gøre opmærksom migrantinvasionen i landet, angrebene den amerikanske familie, og den ødelæggende indflydelse fra præsidenten og alle andre aspekter af den profitorienterede regering.

I et andet klip Telegram fremsætter et medlem en erklæring i toget, mens aktivisterne går væk fra aktionen og Washington:

– En god demonstration. Vi holdt tæt og holdt os i formation, holdt alting ganske ordentlig og fik det gjort. Men vi kommer helt enkelt tilbage, jeg kan ikke vente, kommenterede den maskerede mand muntert.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //