Patriot Front marcherede i Washington

USA: Opdateret med video – Den nationalistiske gruppe Patriot Front marcherede i lørdags fra Lincoln Memorial og videre ned mod Capitol Hill. Begivenheden vakte opsigt men nogle mener at det hele er orkestreret af FBI.

Du kan også se videoen her.
En længere video i Patriot Fronts kendte stil bliver udgivet på et senere tidspunkt på deres hjemmeside.

Patriot Front. Foto: Twitter.

Mere end 100 medlemmer af den nationalistiske gruppe Patriot Front marcherede ved National Mall lørdag aften. Gruppen var iført en uniform af khakifarvede bukser, mørkeblå jakker, beige kasketter og hjemmelavede benskinner. Deres ansigter var skjult af solbriller og hvide masker, der dækkede deres næser og mund. Nogle bar amerikanske flag, andre et banner, hvor der stod »Reclaim America«. Dem der gik yderst i marchen var udstyret med skjolde.

Gruppen marcherede fra Lincoln Memorial og videre ned mod Capitol Hill. Senere endte de omkring Arlington Memorial Bridge.

»Vores demonstration er en opvisning af vores mulighed for at forene og organisere os, for at vise vores styrke – ikke som slagsbrødre eller offentlige problemmagere, men som mænd, der kan sende en besked og søge et Amerika, der mere minder om det, folk vil have,« sagde lederen af gruppen Thomas Rousseau, foran Kongres-bygningen, hvor marchen sluttede.

Ikke alle formodede ligesindede var lige begejstrede for begivenheden. Der har været spekulationer om hvor vidt det hele var en falsk march arrangeret af »The Feds« (FBI).

Kilder:
Washingtonian
BT


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Jøder, konservative og antifa er vrede over, at patriot front lavede en sej demonstration, der forløb forholdsvis problemfrit og derfor kalder de patriot front FEDs. Accounten Sheryl Lewellen blev oprettet af patriot front netop for at kunne dokumentere deres demonstration, da de alle er udelukket fra twitter, ligesom alle andre nationalister er.

  • Tror “InVinoVeritas” er en af de idioter der tror man er patriot når man stemmer konservativ

  • Den form for anklager har jeg også set om Den Nordiske Modstandsbevægelse, at den skulle være PET-styret. Jeg mindes en fb kommentar, hvor man gik så vidt som at anklage bevægelsen for at være direkte styret af jøder… suk. Den slags kan nok ikke undgås.

  • Deres logik er, at fordi de ikke er fede og ikke LARPer på internettet, så er de systemagenter. Totalt åndssvagt.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //