Paven allierer sig med Rothschild-organisation

NEW WORLD ORDER: Pave Francis godkendte Vatikanets engagement i organisationen The Coalition of Inclusive Capitalism. Organisationen er dannet af Lynn Forester de Rothschild.

Pave Francis meddeler et formelt samarbejde mellem Vatikanet og den jødiske organisation The Coalition of Inclusive Capitalism. Ideen er at danne et «holdbart og inkluderende økonomisk system».

Det kapitalistiske samarbejde har flere store organisationer bag sig. Organisationen har også store navne som medlemmer, blandt arbejdsgruppen er der flere store bankmoguler. Nogle af medlemmerne er også medlemmer af organisationen Council on Foreign Relations, såsom jøden Laurence D. Fink, som leder verdens største skyggebank, BlackRock.

Grundlæggeren af ​​organisationen, Lynn Forester de Rothschild var tidligere gift med jøden Andrew Stein og har tre børn med ham.

Ud over grundlæggeren Lynn Rothschild, jøden Evelyn de Rothschild, som er Lynns nuværende mand, David Giampalo, der siger, at Bill Clinton er en af ​​dem, der har påvirket ham mest, og Paul Hunston, som har specialiseret sig som advokat for rige folk. Den sidste er Carlyn S McCaffrey, der ligesom Hunston har specialiseret sig i at hjælpe rige mennesker som advokat.

Kilder:
Youtube
Inclusive Capitalism


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Paven gør vel sidst bedste for at komme i helved.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //