Pfizer vil ekskludere »visse kategorier« fra den øvrige menneskehed

PFIZER: Coronapandemien kan ifølge Pfizers forskningschef blive til en endemi hen mod 2024. Han mener, at det bliver berettiget at isolere mennesker og områder, som ikke kvalificerer sig til det menneskelige globale fællesskab.

Pfizers hovedkontor. Foto: Coolcaesar (CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons)

Forskningschefen hos Pfizer fortalte sammen med andre ledere i virksomheden på en konference, at covid-pandemien, forudsat at vaccinen i højere grad end hidtil »når ud« til steder med et lavt vaccinationsniveau, kan udvikle sig til en endemi i 2024.

Ved endemi menes en smitte, der omfatter en lille gruppe mennesker eller et begrænset geografisk område, i modsætning til en pandemi, hvor smitten rammer en eller flere verdensdele.

I udtalelsen beskrives den kommende endemiske tilstand som en tilstand, hvor »smitte, sygehusindlæggelser og dødsfald« under visse givne forhold »er under kontrol«, og sammenligningen er med nutidens forskelligartede sæsoninfluenza.

Forskningschefen undgår enhver yderligere specifikation, når han forklarer, at en bestemt kategori af mennesker eller bestemte geografiske områder i fremtiden vil have behov for afgrænsning og isolation under global kontrol og under former, som fremstår som koncentrationslejre eller »koncentrationsområder«.

På både nyhedsselskabet NBC’s hjemmeside og Sveriges Radio, to sider, hvor forskningschefens udtalelser er gengivet og kommenteret, præsenteres det som en faktuel afrapportering om forskningsresultater hentet fra objektiv ekspertise uden egeninteresse i det udforskede område.

Kilder:
CNBC
Sveriges Radio


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Med andre ord… Propagandaen stopper aldrig, og den jødiske verdensomspændte magt gøres mere total.

  Hvad faen er det også for en verden de ønsker at skabe og kontrollere?
  Det virker mere og mere som om, at den eneste grund til at de vil herske over HELE verden, er fordi det står skrevet i deres religiøse tekster.
  Selv hvis hele verden ligner et stort lukket lokum, så er det ligemeget, bare det er dem som bestemmer over lokummet…
  SIKKE NOGLE YNKELIGE TABERE, elitære min bare røv…


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //