»Pfizers vaccineudvikling er baseret på talmudiske værdier«

CORONAVACCINE: At vaccineudviklingen under den pågående og påståede pandemi skulle være en jødisk affære, ikke både i ydre henseende, men også i essens og kerne som motiveret af dette, er nu en kendsgerning som bliver etableret af de involverede selv.

Albert Bourla i midten,flankeret af Therese May og præsidenten i Israel, Isaac Herzog under en mindesmarkering for den dengang nyligt afdøde britiske ortodokse overrabbiner Jonathan Sacks. Hvilken forbindelse skulle der mellem den amerikanske direktør Bourla og den britiske religiøse leder Sacks er ikke klart, og langt fra åbenbart. Skærmbillede fra Twitter.

Tidligere på måneden blev Pfizers administrerende direktør, jødiske Albert Bourla, tildelt den israelske Genesis-pris, også kendt som den jødiske Nobelpris, for »hans bidrag til menneskeheden og hans dedikation til jødiske værdier«. Bourla blev CEO, administrerende direktør, for Pfizer den 1. januar 2019, under et år, før det første påviste tilfælde af coronavirus i Kina blev kendt. I sin takketale understregede Bourla de overlappende »værdier« mellem hans arbejde i Pfizer og jødiske værdier, ved blandt andet at henvise til den talmudiske lære og begrebet kendt som Picuach Nefesh: at man ved at redde ét liv redder man en hel verden; »Det er essensen af ​​jødiske værdier, og det er indarbejdet i alt, hvad Pfizer gør«, hævder Pfizer-chefen.

(Bourla undlader dog at nævne, at i de samme tekster, blandt andet fortolket af Chabads første rebbe: R. Shneur Zalman, står der også, at jøder har to sjæle: en Guds sjæl, der tager del i Guds substans, og en dyrisk sjæl, en ond del. En god jøde afspejler således kun sin sjæl. En ikke-jøde har på den anden side kun en dyrisk, ond sjæl. Den udgår fra onde kræfter og har intet potentiale for noget godt overhovedet. Ifølge denne tankegang er en ikke-jøde således ikke kun en ringere form for liv, men er essentielt ond med en substans, som udgår fra sitra achra: de onde kræfter, der truer al godhed og renhed i verden. En ikke-jøde er i bund og grund ikke et menneske. Billedet, der ledsager denne artikel, er som nævnt fra mindemarkeringen for overrabbiner Jonathan Sacks, som studerede under en anden Chabad-rebbe og lærte sin lektie af ham, en doktrin om, at ikke-jøder altså er naturligt og ubodeligt onde, og en ringere livssform. Hvad Bourla vil med Pfizer og vaccinerne er således et åbent spørgsmål, alt efter hvad man vil lægge vægt på, eller rettere: hvad man tror Bourla vil lægge vægt på. Det ortodokse og messianske Chabad-Lubavitch-dynasti er i øvrigt den største jødisk-religiøse retning, og den de fleste oligarker, politikere, kulturpersonligheder og generelt de »rige og berømte« (som Jared Kushner) rundt om i verden bekender sig. Dens doktrin fortsætter uafbrudt, hvilket netop »ortodoks« betyder: hvad doktrinen var i det 18. århundrede er lige så gyldig i dag).

Som motivation for tildelingen af ​​prisen til Bourla lægger fonden bag prisen vægt på hans »beslutsomhed og vilje til at tage store chancer og store risici«, hvilket Pfizer-chefen selv er enig i. Uden at tage store chancer og store risici, ville man ikke have kunnet udvikle vaccinen: »Alt, hele verden, alt hvad vi vidste om den, var ved at bryde sammen. Den eneste måde, vi kunne gøre noget så udfordrende, så visionært, så unikt, var at tage store chancer og store risici«, udtalte Bourla, før han fortsatte: »Nogle af de risikomomenterne bestod i at beslutte sig for den mRNA-teknologi, der bruges af Pfizer og Moderna, en utestet teknologi«. Pfizer-chefen benyttede også lejligheden til at nå ud til dem, der bærer gule stjerner som modstand mod coronarrestriktioner eller vaccinepas: »De, der foretager disse sammenligninger, er idioter. Det er frastødende at påstå, at det at bede folk om at beskytte andres helbred ved at bære masker eller ved at tage vacciner kan sammenlignes med at være jøde, sigøjner eller homoseksuel og blive sendt i en koncentrationslejr. Det er latterligt at komme med sådanne påstande«.

Genesis-prismodtagerens præmiesummen på 1 million dollars vil Bourla bruge på forskellige initiativer for at bevare mindet om »Holocaust«. Bourla hævder selv at være søn af »overlevende«, hvor hans mor var blot få minutter fra at blive skudt af en henrettelsespeloton, før nogen bestak soldaterne til at løslade hende, mens hans far tilfældigvis var væk fra den ghetto, de boede i, da indbyggerne blev samlet for at blive transporteret til Auschwitz).

De seneste dage har Bourla dog trukket overskrifter af langt mindre flatterende årsager end priserne. Det viser sig, at Bourla og Pfizer var i personlig kontakt med EU-Kommissionens leder Ursula von der Leyen tidligt i den påståede pandemi vedrørende indkøb af 1,8 milliarder vaccinedoser til EU. Hvad kommunikationen bestod af vides ikke, da denne hele tiden foregik privat via sms og andre beskedtjenester, uden at blive journalført som rutiner og regler kræver, og von der Leyen nægter selv at frigive beskederne. Håndteringen af ​​sagen har også modtaget stærk kritik fra Den Europæiske Ombudsmand, der hævder, at von der Leyen sluppet for let og nu har bedt om at man forsøger at få udleveret ​​beskedudvekslingen igen.

 

Kilder:
JTA
DailyMail
EU
Etzion


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //