Playstation optager stemmechat – «krænkende tale» skal anmeldes

OVERVÅGNINGSSAMFUNDET: Spillere som bruger Playstation må efter den seneste opdatering finde sig i, at andre spillere har muligheden for at optage deres stemmer med det formål at stikke dem, hvis de føler de har hørt «krænkende tale».

Illustrationsbillede. Foto: Pixabay (Public Domain).

Sony har meddelt, at den næste opdatering af Playstation vil omfatte en funktion, der giver spillerne mulighed for at optage andres stemmer, skriver Summit News. Formålet er at give spillerne mulighed for at stikke hinanden, hvis de føler, at de er blevet udsat for krænkende tale.

Brugere af produktet er endda tvunget til at give afkald på deres ret til privatliv, så andre brugere har mulighed for at stikke dem til Sony, så deres konto kan spærres pga. “krænkende tale”.

Efter denne opdatering vil brugerne se en meddelelse om gruppesikkerhed, og at stemmechats i grupper kan optages. Optagelse af stemmechat med henblik på kontrol er en funktion, der vil være tilgængelig på PS5. Pop-up’en, som du nu ser på PS4, er beregnet til at informere dig om, at når du tilmelder dig en chat med en PS5-bruger, kan den optages og sendes til SIE [Sony Interactive Entertainment].

På sociale medier protesterer brugerne nu mod tiltaget.

«Hvis en gruppe venner ønsker at joke med hinanden om hudfarve eller tale om syge ting eller sex, er det deres sag», skrev en bruger på Twitter.

Sony mener imidlertid, at overvågning er nødvendig for at opretholde et trygt spillermiljø og for at forhindre chikane, men det er ikke utænkeligt, at den reelle motivation er at observere politiske udsagn og stryge venstreorienterede grupper som Black Lives Matter (BLM) med hårene.

Chris Menahan fra Information Liberation siger, at «beslutningen kommer kun få måneder efter, at Playstation indledte et partnerskab med Anti-Defamation League (ADL) – en [jødisk] venstreorienteret organisation, der arbejder for lovfæstelse af censur af nethad og injurier mod det jødiske folk – og presse Mark Zuckerberg til at øge censuren på Facebook».

Et andet eksempel på, hvordan denne marxistiske sociale ingeniørkunst implementeres, er ADL’s samarbejde med EA Sports, som har til formål at «fremme social retfærdighed i spilgaming».

Kilder:
Summit News
Information Liberation


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Den totale overvågning er godt igang med at blive implementeret alle steder, stikker kulturen bliver tilskyndet, og der kommer mere i fremtiden hvis ikke folk begynder at sige fra


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //