Polens grænse til Hviderusland forsøgt stormet af »asylansøgere«

MASSEINDVANDRING: Polske soldater udstationeret for at bevogte grænsen til Hviderusland, blev sendt på hospitalet, efter at have været udsat for en række større angreb af invaderende horder af racefremmede i weekenden.

Skærmbillede fra stormingen af den polske grænse. Foto: Den polske grænsevagt @Straz_Graniczna © Twitter.

To polske soldater, udsendt til at bevogte grænsen til Hviderusland er blevet indlagt på hospitalet med hovedskader, efter grænsen blev stormet af horder af aggressive »asylansøgere«. Flere polske almindelige grænsevagter skal også have være påført skader. I mere end to måneder har migranterne opholdt sig i området mellem Hviderusland og Polen.

Den polske grænsevagt skrev på sin Twitter, at begge forsøg på at storme grænsen blev afværget:

I weekenden har der været to voldsomme forsøg på at storme grænsen. Aggressive grupper (omkring 60 og 70 personer) kastede sten og grene mod grænsevagter og soldater, og to soldater blev indlagt.

Begge forsøg på at komme ind i Polen med magt blev afværget.

Udover at bekæmpe invaderende aggressive migranter ved grænsen, bliver Polen udsat for hadkampagner og hylekor af forskellige anti-hvide NGO’er, såsom Amnesty International, der har anklaget Polen for at have »ulovligt strandet« immigranter uden adgang til mad og medicin.

Polske myndigheder har anklaget Hviderusland for at have deltaget i migranternes stormning af ​​grænsen, da polske grænsevagter skal have genkendt hviderussiske soldater, forklædt i civilt tøj, som blandt andet har skåret pigtrådshegn over.

Hvideruslands præsident, Alexander Lukasjenko, har meddelt, at han ikke vil gøre noget forsøg på at stoppe den illegale migration. Dette har fået Polen til at øge sin tilstedeværelse af væbnede styrker til at forsvare sine grænser, på trods af forpligtelser over for EU om at acceptere »asylansøgere« fra Hviderusland.

Kilder:
Straz_Graniczna – Twitter
Amnesty International
Russia Today
Straż Graniczna


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //