Politibetjente i New York blev forgiftet med blegemiddel på fastfood-restaurant

USA: Tre politibetjente blev forgiftet af milkshakes som var tilsat hvad der sandsynligvis var blegemiddel. Hændelsen indtraf på en fastfood-restaurant i det centrale New York, da betjentene var i området for at håndtere protester.

Tre betjente forgiftet på en Shake Shack-restaurant i det centrale New York. Skærmdump: YouTube.

Tre politibetjente blev forgiftet af milkshakes mandag den 15. juni på en populær fastfood-restaurant i det centrale New York, skriver RT. Betjentene var på stedet for at håndtere protesterne i området.

Attentatet fandt sted på en Shake Shack-restaurant i nedre Manhattan. Betjentene bemærkede ikke, at der var noget galt med drikkevarerne og drak en del af hvad, der sandsynligvis var forgiftet med blegemiddel.

Betjenterne blev transporteret til et hospital, men skal ikke være blevet alvorligt såret.

Hændelsen er blevet bekræftet af New York-politiet, som skrev på deres officielle Twitter-konto, at miljøet hvor de arbejder, er blevet forværret til et kritisk niveau, og at de til enhver tid skal være på vagt.

#BREAKING When NYC police officers cannot even take meal without coming under attack, it is clear that environment in which we work has deteriorated to a critical level. We cannot afford to let our guard down for even a moment. pic.twitter.com/fbMMDOKqbV

Politibetjente rådes nu til ikke at spise alene, omhyggeligt at tjekke det færdigmad de køber, for at sikre sig, at der ikke er blevet manipuleret med det, og være opmærksomme under hele måltidet.

Shake Shack har oplyst, at de er rystet over hændelsen, og at de vil samarbejde med politiet i deres efterforskning. Personalet er blevet afhørt, men der er stadig ingen mistænkte.

Milkshake-indholdet er blevet sendt til et laboratorium til analyse.

Kilde:
RT


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //