Politiet blokere adgangen til videoplatformen Bitchute

CENSUR: Politiet bad danske teleselskaber blokere for videoplatformen Bitchute, da politiet mener, at personer bryder retsplejelovens § 791 d, stk 1 – forbrydelser med forbindelse til covid-19-epidemien.

Mange danskere har de sidste par ikke kunne besøge videoplatformen bitchute, hvilket har fået nogle forvirrede borgere til at henvende sig til deres internetudbyder. En borger spørger Dansk Kabel TV om, hvorfor de har blokeret hjemmesiden bitchute, og at hun godt kan kunne ind på hjemmesiden, når hun anvender hendes teleselskabs internet. Dansk Kabel TV begrunder blokeringen af hjemmesiden med, at politiet har anmodet om det.

Den 29. maj blev Dansk Kabel TV anmodet af politiet om at blokere for videoplatformen Bitchute, da politiet mener, at “der fra hjemmesiden begås en overtrædelse af en eller flere af de i retsplejelovens § 791 d, stk. 1 nævnte overtrædelser”. Denne paragraf giver politiet lov til at blokere hjemmesider, hvor personer “afgiver urigtig erklæring eller bevidner noget, som den pågældende ikke har viden om” samt chikane af embedsmænd, dokumentfalsk, hacking, tyveri og økonomisk kriminalitet “som har baggrund i eller sammenhæng med covid-19-epidemien i Danmark”.

Paragraf 791 d, stk dækker desuden terror, også hvis der ikke er baggrund i eller sammenhæng med covid-19-epidemien i Danmark, men ud fra Telenor udtalelser, som kan læses længere nede, er terror ikke årsagen til blokeringen.

Dansk Kabel TV uddyber bagefter, at det ulovlige materiale er blevet fjernet, og at de derfor har anmodet politiet om at tillade deres kunder adgang til hjemmesiden igen. Sent Tirsdag aften er Bitchute stadig blokeret, og det er endnu uvis, hvornår det ændres.

Det er heller ikke kun danskere, som anvender Dansk Kabel TV, der ikke kan komme ind på bitchute. Danskere som har Telenor modtager denne besked, hvor der står;

Rigspolitiets Nationale Cyber Crime Center (NC3) har blokeret den hjemmeside, som din browser har forsøgt at få kontakt med, da der er grund til at antage, at der fra hjemmesiden begås en overtrædelse af straffeloven, som har baggrund i eller sammenhæng med covid-19-epidemien i Danmark.

Hjemmesiden er blokeret på baggrund af en beslutning fra enten retten eller politiet. Hvis politiet har truffet beslutning om blokering af hjemmesiden, bliver beslutningen inden 24 timer fra blokeringens iværksættelse forelagt for retten.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Martin says:

  Sandheden må ikke komme frem, tænk hvis befolkningen vågnede op og gennemskuede magthavernes løgne.

 • Gad vide hvad det ” ulovlige materiale” som nu er fjernet, var?
  Videoer på bitchute som diskuterer holohoaxen er allerede bannet i DK, så hvor meget mere kan de censorere?

 • Burde screenshotet ikke være taget på en linux pc eller lignende. Eller støtter NF homoagendaen hos Apple.

 • Redaktionen says:

  Screenshotet er taget fra en bruger på facebook og ikke fra en af vores computere.

 • Burde Politiet ikke blokere diverse medier, som døgnets 24 timer udsender fordrejede oplysninger til danskerne.
  “Jamen i Danmark har vi da heldigvis Pressefrihed!” ?
  Jeg gad godt vide hvem det er som misbruger Politiet i denne sag.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //