Politiets tabte kontrol over racefremmede områder

MASSEINDVANDRING: Lars Enevoldsen perspektiverer her over politiets dalende kontrol over flere af Danmarks ghettoområder, hvor det i større grad er kriminelle bander bestående af racefremmede unge mænd der hersker.

En PET-agent trækker sin pistol til en politisk demonstration i Gellerupparken i Århus.

Hvem er det der bestemmer i Danmark? Det er et spørgsmål til hvilket mange vil svare Mette Frederiksen, regeringen eller måske Folketinget, men det er i hvert fald ikke tilfældet i en række af landets ghettoområder. I disse områder kan politiet ikke være til stede uden at blive jagtet væk af racefremmede mænd i store biler. Når ordensmagten ikke engang kan være til stede i området, og da slet ikke håndhæve loven, kan man ikke betegne hverken regeringen, statsministeren eller Folketinget som magthaveren i det givne område.

Dette har været tilfældet i mange år nu, og det er noget flere og flere danskere får øjnene op for, men der kom fokus på netop dette spørgsmål igen i denne uge, da Rasmus Paludan afholdte en demonstration i Gellerupparken, hvor PET endte med at måtte evakuere demonstranterne og deres egne betjente fra stedet pga. truende adfærd fra racefremmede unge mænd i store biler. Flere af PET-betjentene føler sig nødsaget til at trække deres våben, da en af bilerne med unge racefremmede mænd kommer kørende med høj fart hen imod demonstrationen, hvilket kan ses på billedet i toppen af artiklen.

Det er ikke første gang ordensmagten har følt sig nødsaget til at evakuere fra en af disse ghettoer, og det vil heller ikke være sidste gang. Optrapningen de racefremmede foretager virker til at være følgende:

1. Der foregår noget, i hvad de anser som deres område, de ikke bryder sig om. Det er der nogen racefremmede der opdager, hvorefter de begynder at ringe rundt. Ofte går enkelte unge piger eller drenge over til demonstrationen, eller hvad der ellers gør dem sure, og begynder at tilsvine personerne verbalt.

2. Flere racefremmede begynder at dukke op. De holder sig ofte i baggrunden og laver larm i form af tilråb, dytten i biler eller brug af fyrværkeri. Dette er en skræmmeteknik, hvor de begynder at vise, at de er voldsparate.

3. De racefremmede føler sig i et stort nok antal til, at kunne anvende fysisk magt til at få deres vilje, i denne situation at Paludan og PET forsvinder fra “deres område”. De begynde at samles i flokke, enten i biler eller til fods, og bevæge sig hen imod det de føler sig provokeret af. Her ses politiet ofte vælge at evakuere, hvis de ikke allerede gjorde det i fase 2. De kører rundt i cirkler i deres biler meget tæt på “provokationen”, kører direkte mod dem eller går i store flokke og råber trusler. Hvis de kommer tæt nok på, slår de ud efter personer eller kaster med ting.

4. Dette sker sjældent, og det skete ikke denne gang, men det er sket før og vil ske igen i fremtiden. Politiet evakuere ikke. Dette ender i gadekampe mellem politi og store grupper af maskerede racefremmede mænd, og i nogle tilfælde venstreekstreme folkeforrædere. Her bliver fyrværkeri og kanonslag anvendt som våben mod politiet og forbigående danskere. De bruger slagvåben, sætter ild til skraldespande og andre genstande på gaden, kaster med brosten, og der er endda blevet anvendt bilbomber.

Taget fra BT.dk

Denne gang viste de racefremmede mænd, at de er i stand til at mobilisere mange unge mænd og flere køretøjer på kort tid, hvorved de kunne håndhæve deres magtmonopol i ghettoområderne i Århus. Denne grad af organisering er ikke blot fraværende blandt almindelige danskere, men selve ideen om, at anvende fysisk magt på denne måde er fuldstændig fraværende blandt den danske befolkningen, som gennem generationer har været vant til et fredeligt racehomogent samfund.

De racefremmedes grad af organisering, deres villighed til at anvende vold, deres stærke sammenhold når det gælder dem mod danskerne, og danskernes passivitet, giver disse racefremmede enorm magt i de danske gader. Denne magt er ikke så allestedsnærværende som den jødiske indflydelse på vores kultur, politiske system og økonomi, men meget mere direkte i sin natur. Dette gør også, at langt flere danskere forstår den trussel racefremmede, eller muslimer som nogle nationalister vælger at fokusere på, udgør mod Danmark og danskerne.

I disse områder, hvor de racefremmede har fået magten, kan politiet ikke engang beskytte en politiker i at demonstrere, og da slet ikke den almene danske befolkning eller deres ret til ytringsfrihed. Hvis vi ønsker at få vores land tilbage fra disse voldsparate racefremmede, der er blevet hentet dertil af landsforræderiske politikere, ledet af de internationale jødiske kræfter, så skal vi have et helt andet system end vi har i dag. Vi har brug for en revolution.

Se video af et af områderne hvor politiet har mistet magten nedenfor:


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Nordahl says:

    De røde har skabt dette. Fanden tage dem.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //