Politiker i Sverige vil flygte til Norge hvis der udbryder krig

SVERIGE: Liberalernas partileder Nyamko Sabuni oplyser på partiets Youtube-kanal, at hun har tænkt sig at rømme Sverige, hvis der fremsættes nogen krigstrussel mod landet.

Liberalernas (L) partileder Nyamko Sabuni har tænkt sig at rømme Sverige, hvor hun er politiker, og flygte til Norge, hvis der er krigstrussel mod Sverige, rapporterer Fria Tider.

Det var i Liberalernas Youtube-program »Politik baseret på syv slags kager«, hvor hun diskuterede NATO-spørgsmålet med Moderaternes partileder Ulf Kristersson, at hun afslørede sine planer om at flygte fra Sverige.

– Vi har Skillingmark i Värmland. Der kan vi klare os med mad og vand og så videre. Og bliver det endnu værre, kører vi over til Norge, siger politikeren.

Ulf Kristerssons reaktion på Sabunis planer om at flygte fra Sverige har Liberalerna klippet ud af udsendelsen.

 

Kilder:
Fria Tider


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Shock! fremmede negerkvinde er ikke loyal og da slet ikke offervillig for Sverige? jeg ryster bogstavligtalt

 • Lars Agerbæk med æ says:

  Bring Back Brotherwars. Jeg tror det er en af grundene til at vi er i den situation vi er i. At der har været fred så længe i Europa altså. Vi er simpelthen faldet af på den. Mænds testosteron niveau stiger under krig og der bliver født flere drengebørn end pigebørn.

  Skåne, Halland og Blekinge er dansk!

 • Lars Agerbæk med æ says:

  og hvis så de brune forlader skuden er det jo kun endnu bedre

 • Sådan er det med de niggerperkere vi har rendende. Dog vil jeg også sige at asiatiske mennesker også er et særligt modbydelig folk. De har det med at gøre at for egen tjeneste. Nærmest psypopatisk. Se thai kvinder med 40+ ægteskaber.

  Ja tak lygtepæl. Nej tak arrogante bebrillede asiatiske faggots.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //