Portugal: Sygeplejerske død efter at have fået vaccine mod Covid-19

CORONAVACCINE: Sundhedsmyndighederne i Portugal har slået alarm efter at en 41-årig kvindelig sygeplejerske blev fundet død kort tid efter at have modtaget Pfizer-vaccinen mod Covid-19.

Russia Today rapporterer, at en 41-årig sygeplejerske er fundet død kort efter at have modtaget Pfizer-vaccinen mod Covid-19. Den kvindelige sygeplejerske blev beskrevet som værende «fuldstændig rask» på det tidspunkt, hvor hun modtog vaccinen.

Sygeplejersken, der blev identificeret som Sonia Acevedo, var en af ​​538 medicinske medarbejdere på et onkologisk hospital i Porto, der modtog deres første dosis af Pfizer-vaccinen onsdag den 30. december. Acevedo tilbragte nytårsaften med sin familie og blev fundet død i sengen om morgenen den 1. januar.

Hendes nærmeste familie har foreløbig ingen forklaring på hvad der kan være sket. Acevedos datter, Vania, har udtalt følgende:

Vi aner ikke hvad der skete. Det hele skete så hurtigt uden forklaring. Jeg bemærkede ikke noget usædvanligt hos min mor. Hun var helt okay. Hun sagde bare, at stedet hvor hun var blevet vaccineret gjorde ondt, men det er normalt…

KILDE:
Russia Today


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Døde hun med eller af vaccinen? Det store spørgsmål
    Medicin firmaerne er nok ligeglade de har været så smarte at få skrevet ind i hastelovene at de ikke kan sættes for ansvar og kan derfor ikke sagsøges

  • 2 millioner er døde med corona (ikke af corona) Medicinalindustrien har aldrig skulle stå til ansvar eller erstatning for alm. Vacciner.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //