»Pride«-parade vækker stærke reaktioner

HOMOLOBBYEN: Blottende »pride«-deltager i canadisk »pride«-parade har skabt vrede.

»Pride«-parade i Toronto. Foto: Twitter.

Video og billeder af dette års »pride«-parade i den canadiske by Toronto er blevet uploadet til Twitter. Mange har reageret kraftigt på deltagernes opførsel i paraden og peget på, at arrangørerne havde meddelt, at det var et familievenligt arrangement, hvilket det viste sig ikke at være.

Blandt andet kunne man se en »pride«-deltager iført en kaninmaske hoppe nøgen rundt og blotte sine kønsdele i gaderne, hvor blandt andet børn også var til stede.

En Twitter-bruger bemærker også den symbolik, der er blevet brugt under begivenheden, og peger på FBI’s liste over pædofile symboler.

»De burde anholdes og sigtes for usømmelig afsløring! Ingen andre har lov til at slippe af sted med at blotte sig på åben gade, hvorfor har de lov!«, kommenterer en Twitter-bruger.

»Normaliseringsprocessen af ​​flashing og pædofili i vores samfund… de må være stolte af sig selv…«, kommenterer en anden.

»Et lige så stort spørgsmål ville være; Hvad fanden er der galt med forældrene til børnene ved disse obskøne parader«, spørger en anden Twitter-bruger.

Læs også:
»Drag the Kids to Pride« – Grooming af børn i homobar i Texas


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Med den befolkning, kan det kun gå den rigtige vej. De kender åbenbart ikke til grænser.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //