Professor i medicinsk etik: »Inddrag uvaccineredes ret til sundhedsforsikring«

CORONAREPRESSION: En professor i bioetik ved New York University krævede forrige uge på CNN, at uvaccinerede amerikanere straffes ved at nægte dem en overkommelig sundhedsforsikring. 

Gabestok. »Etikeren« Arthur Caplan vil straffe de uvaccinerede. Foto: Sinikka Halme (CC BY-SA 4.0).

Arthur Caplan, en professor i bioetik ved New York University (NYU), forklarede i sidste uge som gæst på CNN Wednesday, at det nu er på tide at »udskamme og bebrejde« uvaccinerede amerikanere.

Han tilføjede, at samfundet burde »straffe« dem på en række forskellige måder, herunder højere hospitalsregninger og forsikringspræmier.

CNNs John Berman spurgte professoren:

– I det store hele, hvis du selv er vaccineret og boostet, vil du klar det fint, selvom du bliver smittet. Du klarer det. Det er de uvaccinerede, der kommer til skade, så hvorfor skulle en, der er blevet boostet én gang, gide at gøre noget, der gør den uvaccinerede mere sikker?

»Vi udkæmper en krig – og den onde side må tabe!«

Caplan svarede:

– Jeg vil have, at vi agerer som en gruppe. Vi kæmper en krig og har brug for alle mand på dækket. Jeg vil ikke afvise dem, der endnu ikke har gjort det rigtige. Jeg vil fordømme dem. Jeg vil gøre dem til skamme. Jeg vil anklage dem, men jeg vil ikke udelukke dem, sagde han og fortsatte:

– De skal gå med til det. Vi kommer ikke til at vinde denne krig – vi kommer også til at tale om Covid på dette tidspunkt næste år – hvis vi ikke får flere til at gøre det rigtige, så vi kan afskrive dem. Vi kan straffe dem mere. Vi kan sige: »Du får en dyrere sygehusregning. Du kan ikke tegne livsforsikring eller invalideforsikring til en overkommelig pris, hvis du ikke er vaccineret«. Disse virksomheder bør ikke behandle os som ligeværdige, når det kommer til de økonomiske byrder, som sygdom påfører os.

Berman svarede med yderligere fordømmelse af de uvaccineredes angivelige ansvarsløse adfærd:

– Det er de uvaccinerede, der ikke går med ansigtsmaske. Det er de uvaccinerede, der ikke holder afstand. Det er de uvaccinerede, der besøger fyldte arrangementer indendørs, sagde han og tilføjede:

– Så har vi den her bizarre ironi, hvor de, der allerede opfører sig godt, er dem, der yderligere ti gange bliver bedt om at opføre sig godt.

 

Arbejdslivets straffeskat

Biden-administrationen straffer allerede uvaccinerede amerikanere gennem, hvad der i praksis er en arbejdsskat.

Denne skat udmåles af Occupational Safety and Health Administration (OSHA) gennem en »Standardregel for tilfældige nødsituationer (ETS)« – som lægger hele den økonomiske byrde af hyppige testomkostninger på medarbejderen.

Kilder:
Breitbart
OSHA


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //