Propagandaoffensiv i Randers

AKTIVISME: En gruppe aktivister og medlemmer af Den Nordiske Modstandsbevægelse gennemførte lørdag en propagandaoffensiv i Randers.

Rede 3 mødtes lørdag formiddag i Randers til månedsmøde, hvor der denne gang var medbragt propagandamateriale, i massevis.

Gruppen af aktivister og medlemmer startede ud i bydelen Kristrup i Randers og begav sig mod Paderup Gymnasium og Randers Storcenter.

Ruten til Paderup Gymnasium er velbevandret af mange gymnasieelever, så aktivistgruppen sparrede ikke på brugen af de medbragte plakater og klistermærker.

På Paderup Gymnasium gik aktivistgruppen gennem skoleområdet og benyttede lejligheden til at sprede kendskabet til Den Nordiske Modstandsbevægelse og den nødvendige kamp for folket og fremtiden.Ved Randers Storcenter delte aktivistgruppen sig i to mindre grupper for at arbejde sig gennem den store og fyldte parkeringsplads, hvor de parkerede biler fik et flyveblad under viskerbladet. Der blev delt flyveblade ud som reklame for popcastet Opråb, og et andet flyveblad opfordrende til revolution.

For at gøre opmærksom på den pågående nationalsocialistiske frihedskamp selv inde i storcenteret, blev indkøbsvogne udstyret med klistermærker fra Den Nordiske Modstandsbevægelse.

Meld dig ind i kampen i dag!


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Mikkel Pedersen says:

    Storartet og imponerende!

  • karsten jakobsen says:

    perfekt


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //