Rabiat jødinde: »Nazister skal udsættes for vold!«

VENSTREEKSTREMISME: Den jødiske forfatter Talia Lavin advokerer for vold mod sine meningsmodstandere.

Den jødiske kvinde Talia Lavin er tidligere kendt for at have skrevet bogen »Culture Warlords« sidste år. Bogen er baseret på hendes oplevelser, da hun infiltrerede internetgrupper, hvor hvide nationalister og konservative diskuterede.

Tirsdag gæstede Lavin negerinden Briahna Joy Greys podcast »Bad Faith« for at diskutere, om man skulle slå »nazister« eller forsøge at afradikalisere dem.

– »Jeg har ingen sympati for disse mennesker«, sagde den jødiske kvinde Lavin i interviewet og forklarede, at hvis hun lød vred, var det fordi hun »er en vred person«.

Lavin var således en stærk fortaler for politisk vold under hele interviewet og blev frustreret og afbrød til sidst samtalen, da Joy Gray stillede nogle kritiske spørgsmål, på trods af at de begge for det meste var enige om, at det er i orden at mishandle meningsmodstandere.

– »Fuck Nazisterne!« Jeg er ligeglad med dem. Jeg er ligeglad med deres liv, jeg vil have at de skal dø, sagde jødinden Lavin og gjorde det senere klart, at hendes plan indebærer at bruge alt fra fysisk vold til offentlige hængninger, protester og censur i form af »deplatforming« i kampen mod »nazisme«.

– Jeg tror, ​​der er mange konstruktive måder at bekæmpe nazisme på, der ikke indebærer at tage knojern på og slå på nogen i Proud Boys. Men jeg tror samtidig, ​​at du skal være villig til at tage knojern på og slå en i Proud Boys, præciserede jøden, der dermed indbefatter den konservative og multietniske gruppe Proud Boys i hendes definition af »nazisme«.

Et tilbagevendende tema i interviewet var ellers, at Lavin sidestillede det at have andre meninger end hende med at være ryger. »Nazister« og »fascister« er således afhængige af deres meninger, og det er svært for andre at få dem til at ændre deres overbevisning, sagde Lavin. Hun sagde endvidere, at hun ikke ønskede at tvinge eller endda opmuntre andre til at omgås eller diskutere med »nazister« for at forsøge at ændre deres meninger, hvilket var en af ​​grundene til, at hun mente, at afradikalisering er en dårlig strategi.

Interviewet afslører også, at Lavins formål med at skrive bogen »Culture Warlords« var at tilskynde sine læsere til at blive militante antifascister, som deler hendes syn på politisk vold.

Da Joy Gray sagde, at nogle »nazister« synes at være meget almindelige og normale mennesker, vendte Lavin dette imod dem.

»Deres menneskelighed fjerner ikke deres skyld, deres menneskelighed gør deres skyld større«, sagde hun.

På trods af Lavins voldsopfordrende budskab ligger interviewet med hende på Youtube, som ellers er meget hurtige til at censurere »ekstremistisk indhold«, der ikke kommer fra jøder og venstreekstremister.

Den voldsopfordrende jødinde Talia Lavin. Skærmbillede: Youtube.

Kilde:
Youtube


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Vi kunne have koloniseret Mars, men vi valgte istedet at babysitte ovenstående ondskabsfulde racefremmede.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //