Racefremmed hooliganleder tiltalt for op mod 1300 overgreb mod unge drenge

MULTIKULTUR: En racefremmed hooliganleder er tiltalt for vold, trusler samt en lang række voldtægter begået mod 14 drenge og en kvinde. Anklagemyndigheden ønsker ham idømt forvaring.

Screenshot fra HooligansTV.com

Hooliganlederen fra Brøndbys Hårde Drenge (BHD) erkender, at have haft flere seksuelle relationer til nogle af de forurettede, der bliver nævnt i det lange anklageskrift, men han påstår selv, at der var tale om gensidige frivillige seksuelle forhold.

Ifølge hooligansTV.com hedder den tiltalte Kevin Verner. De har offentliggjort et usløret billede af ham, som passer sammen med de slørede billeder andre medier har publiceret, såsom BT, samt en udtalelse fra hooligangruppen.

Hooligangruppen skriver således om sagen:

»Denne situation, med det skide svin Kevin, er blevet håndteret internt. Som gruppe kendte vi ikke til hans handlinger, og dette vil ikke blive glemt! Vi vil ikke blive forbundet med den sorte idiot. Vi har omorganiseret gruppen og BHD er lukket og ny gruppe er blevet dannet kaldet Brigade 26 (B26).«

Ifølge Kevin Verner er der tale om en større konspiration mod ham, hvor en rockergruppering skulle have overbevist de 14 drenge og kvinden om at gå til politiet og anmelde ham.

Han fortalte desuden i retten, at han har levet som bisekuel i flere år, men aldrig har fortalt det til nogen i hooliganmiljøet, da det ikke er velanset. Kevin Verner påstår yderligere, at en af hans »mandelige elskere« stod i en svær situation, da det kom frem, at de »havde et forhold«.

Anklagemyndigheden mener, at Kevin Verner skal idømmes forvaring. Kevin mener selv, at han skal frifindes.

KILDER:
BT
HooligansTV


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Anonym says:

    Dødsstraf ville være mere passende


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //