Racefremmed mand krænker 17-årig pige ved busstoppested

MULTIKULTUR: Onsdag aften fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en 17-årig kvinde, der kort tid forinden havde haft en ubehagelig oplevelse i buslinje 100 på vej mod Malling.

Illustrationsbillede. Foto: Midttrafik (CC BY 3.0).

Kvinden har forklaret til politiet, at hun kl. ca. 20.10 stod og ventede på bussen ved M.P. Bruunsgade i Aarhus, da en mand gik helt hen til hende og lavede kysselyde med munden op i hendes ansigt.

Da bussen ankom ca. fem minutter senere, steg både den 17-årige og manden ombord. Manden havde sat sig, så han kunne få øjenkontakt med kvinden, og pludselig tog han sig penis frem og begyndte at onanere, mens han kiggede på hende.

Kvinden mente umiddelbart ikke, at der var andre passagerer i bussen, der så, hvad manden lavede, idet han stak sin penis ned i bukserne, hver gang nogen gik forbi ham, for derefter at tage den frem igen og fortsætte med at onanere. Seancen stod på i 10-15 minutter, og ved 20.30-tiden steg manden af bussen ved nærmest at løbe ud, hvorefter han forsvandt i ukendt retning.

Kvinden beskriver manden som:

Ca. 30-40 år gammel
160-170 cm høj
Arabisk af udseende
Almindelig af bygning
Mørkt hår og sort, kort skæg
Var iført en mørk jakke og sorte Addidas træningsbukser med hvide striber
Medbragte en lys plastpose, der muligvis indeholdt ølflasker

Østjyllands Politi efterforsker sagen og vil gerne høre fra eventuelle vidner, der kan have set manden både inden han steg på bussen, inde i bussen og umiddelbart efter han steg af bussen. Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefon 114.

Kilde:
Den Korte Avis


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Lygtepæl og hvid skinhead musik nu.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //