Racefremmed truede ung mand med kniv og krævede oralsex

MULTIKULTUR: Politiet efterlyser racefremmed røver, der først krævede ung mands dankort og derefter krævede oralsex i Århus.

Illustrationsbillede.

En 20-årig mand var natten til torsdag kl. 01.22 på vej hjem fra byen i Århus, da han ved Viborgvej i Hasle blev antastet bagfra af en person, der tog fat i hans arm.

Personen var maskeret og iført hættetrøje og stod med en stor slagterkniv, som han pressede ind i siden på den 20-årige. “Jeg skal have dit dankort,” sagde røveren og trak den unge mand væk fra vejen.

Den unge mand forklarede røveren, at han ikke havde noget Dankort, fordi det var blevet spærret. Det gjorde røveren endnu mere truende, og han krævede, den 20-årige beviste, hans kort var spærret, hvilket han forsøgte på sin telefon.

Derefter krævede røveren, ifølge den unge mands forklaring til politiet, at han gav ham oralsex, hvorefter han ændrede adfærd, lagde kniven fra sig og satte sig ned og talte roligt.

Men da den 20-årige nægtede at give ham oralsex, blev blev gerningsmanden igen opfarende og råbte, at det skulle han, og at han ville stikke ham med kniven. Det lykkedes dog den 20-årige at skubbe røveren, der mistede balancen, så han kunne stikke af.

På vej derfra forsøgte den 20-årige at standse flere biler, men ingen af dem standsede, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten. Han ringede også på samtlige dørtelefoner i en opgang og fik kontakt til en ung mand, der lukkede ham ind og hjalp ham med at ringe til politiet.

Han var så påvirket af episoden, at han ikke kunne huske, hvilken vej han havde løbet, men politiet hører gerne fra eventuelle vidner eller de bilister, han forsøgte at stoppe.

Gerningsmanden beskrives som Østafrikansk/somalisk mand, 20-22 år gammel, 175-180 cm høj og almindeligt bygget. Manden talte dansk, var iført en grå hættetrøje og sort klæde for underansigtet. Han var desuden bevæbnet med en stor slagterkniv med sort skæfte.

Kilde:
Lokalavisen Århus


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Man ser det for sig. Man kan blive gal, af alle disse historier.

  Hver gang man læser lign. burde man blive dobbelt så gal, på dem der står bag dette samfund. ”Hvis skyld er det endelig, at vi er nået hertil?” bør du spørge din kollega, eller ven, næste gang, I snakker om emnet.

 • Bare det var mig. Så havde historien fået en lidt anden slutning.

 • Krautling says:

  Det er derfor man altid skal have en dolk på sig, så man kan stikke sådan et lille dyr i halsen, hvis det begynder på noget pis.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //